AJÁNLÓ
 
08:00
2012. 11. 20.
"Két Csöcse Kint Csüng, Csak Oda Tekintsünk!" Ugye nem véletlen, ha a japán / kóreai / kínai...
A bejegyzés folyatódik
 
08:00
2012. 11. 20.
A trapéznadrág után íme egy újabb darab a 90-es évekből: a kertésznadrág. >> a...
A bejegyzés folyatódik
 
08:00
2012. 11. 20.
Eva Mendes legutóbb hibázott, most azonban hozta a formáját: kacér volt és szexi, mindezt...
A bejegyzés folyatódik
 
08:00
2012. 11. 20.
Heidi Klum egyre merészebb: a lassan negyvenéves szupermodell ezúttal gyorsétterembe invitálja...
A bejegyzés folyatódik
 
08:00
2012. 11. 20.
Heidi Klum sosem volt az a visszafogott stílusú topmodell, de a négygyermekes szupermami a válása...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
20

Rusnya némberek, ha díváskodnak

4 Komment

Nicki Minaj nem éppen a legízlésesebb sztár, de Christina Aguilera se kutya. Mindkét ribancszőke dalos pacsirta ott volt az idei, 40. American Music Awards díjátadón. A két hölgy elvileg estélyiben parádézott, gyakorlatilag azonban ezeket a darabokat nem lehetne ezzel az elegáns szóval illetni.

Kezdjük Nicki-vel. A neonsárga szín és a hidrogénszőke, hatalmasra tupírozott frizura együtt végtelenül bántóra sikeredett. Elegánsnak nem nevezhető a ruci, a legjobb jóindulattal sem. Végtelenül irritálja a szemet a szín, a fazon...az egész.

Az élénksárgával nagyon könnyű mellélőni, és csak keveseknek adatik meg, hogy ebben a színben dívaként tündököljön. Persze van, akinek sikerült már: January Jones és Heidi Klum is tudott gyönyörű lenni ebben a feltűnő, harsány színben - persze ők a sárga egy finomabb árnyalatát választották. Nicki nem tudott.

De a másik szőke, Christina se semmi. Tény, hogy a haja jobb, mint nemrég az ocsmány, pink fonatokkal, de az ő kreációjával is riogatni lehetne a színekre érzékeny stylistokat. De az átmenetes, lila gönc még mindig jobb, mint a neonsárga rém...

Kelly Clarkson is kérhetne stílustanácsokat. Az American Idol 2002-es győztese manapság duci lányként éli a mindennapjait, de ez nem gátolta meg abban, hogy husi testét egy fekete, bőr miniruhába csomagolja. A pocak dudorodik, a combok vaskosak, az elvileg csillogó-villogó cipő pedig enyhén szólva visszataszító. No de sebaj, Kelly fiatal még, reméljük, hamarosan rátalál a stílusára.

És most Ti jöttök: Nektek bejön az élénksárga estélyi ruha?