Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rihanna stílusa verhetetlen: többnyire meghökkentő, de legalább egyedi, fantáziadús. Ez a zöld otthonka azonban nem lett a kedvencünk. Hová tűnt Rihanna?

A fehér Chanel-loafer azért elég trendi, a zöld hátizsák különösen, az összhatás mégis nagyon nyanyásra sikeredett. Ja, a nyaklánc meg szimplán csak fura, és biztos elég kényelmetlen. 

A smink azért ütős, nincs a világon még egy nő, akinek ilyen jól áll a sötét rúzs!

25

A hét legrémesebb sminkje

0 Komment

Szinte sokkoló élmény volt LeAnn Rimes hajszálvékony ajkain burgundivörös rúzst látni.

A countryénekesnőt cseppet sem zavarta, hogy a sötét rúzs sehogy sem passzol a vékony ajkakra. A botoxkezeléseket előnyben részesítő sztárnak az utóbbi években sikerült elérnie, hogy Joker-szája legyen, a héten ezt ki is emelte egy sötét rúzzsal.

Tény, hogy ez a szín idén nagyon terndi, de ilyen ajkakra szigorúan tilos! Hogy kinek áll jól? Például Jennifer Lopezek, vagy bárkinek, akinek normál vagy kicsit húsosak az ajkai.

07

Így ombrézz a nyáron!

0 Komment

Tavaly azt hittük, csak egy múló divathóbort. Idén azonban bebizonyosodott, hogy az ombre stílus tovább lesz porondon, mint gondoltuk volna. Sőt, már régen nemcsak a fodrászoknak kötelező a színátmenetes hajfestés. Az ombre frizurától kezdve idén trendi az ombre körömlakkozás, rúzsozás, a ruhák és esküvői motívumok. Mutatjuk is!

A sztárok már évek óta áldoznak az ombre hajfestés oltárán. Sarah Jessica Parker már a Szex és New York idején is a napszítta tincsek híve volt, azóta pedig gyakolatilag egész Hollywood beállt a sorba. A francia eredető ombre szó árnyékolást jelent - mi csak színátmenetesnek hívjuk. Ha hajról van szó, a fő irányvonal az, hogy a sötétebb tövekből finom átmenettel haladunk a világos hajvégek felé, a lényeg pedig, hogy az egész természetes, napszítta hatást keltsen. És igen, ez majdnem olyan, mint a lenőtt haj - de mégsem ugyanaz.

Nekünk azért jobban bejönnek a fenti hajak, mint az, ahol nagyon szembeötlő a színváltás.

Vannak, akik fordítva készíttetik, és miért is ne, hiszen így is lehet remek a frizura.

Imádjuk az ombre körmöket is, itt a színeknek és a technikáknak csakis a fantáziánk szabhat határt.

Az ombre ajkak is hódítanak, általában kivülről befelé világosodik a rúzsok színe - de kísérletezni a színekkel és árnyalatokkal nagyon is ér!

Akik unják a vintage és a levendula motívumos lagzit, azoknak ezennel bemutatjuk az ombre dekort:

Végül ha ilyen menő az ombre festés minden módja, miért ne lenne trendi a gardróbunkban is ez a stílus? Arra azonban nem árt vigyázni, hogy ombréből is megárt a sok...

Ti próbáltátok már ezt a stílust?

24

Nem telik varrónőre, Jennifer?

1 Komment

Jennifer Lopez nadrágja irdatlanul hosszú. Nem valószínű, hogy ez lesz az új trend, a sztár egyszerűen csak hanyag volt. Netán nem telik neki varrónőre?