Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
03

Kate Moss lekörözte a szilikoncicákat

1 Komment

A szupermodell kiütötte az összes szilikonkeblű és feltöltött szájú glamúrmodellt a nyeregből. Őt érte ugyanis az a megtiszteltetés, hogy a 60 éves Playboy ünnepi számának borítóján pózolhat.

Kate Januárban lesz 40 éves, így akár szülinapi ajándéknak is betudhatja ezt az elismerést Hugh Hefnertől. A modell kétségkívül szakmája egyik legkeresettebbje évtizedek óta, de ettől még nem lett volna törvényszerű, hogy Playboy címlapra kerül, hiszen nincsenek hatalmas mellei, és ő amúgy sem az a vénuszi szépség.

Mégis ő lett a befutó, minden bizonnyal azért, mert tényleg 25 éve ott tanyázik a csúcson, még akkor is, ha itt-ott közel sem tökéletes sem a külseje, sem az életvitele. Az pedig tény, hogy 40 évesen is eszméletlenül néz ki a szupermodell.

És most Ti jöttök! Ti kit tettetek volna a 60 éves Playboy címlapjára?

16

Már nem prostis a combcsizma

0 Komment

A Micsoda nő! idején még úgy volt, hogy hosszú csizmát csak a rosszlányok hordanak. Azóta voltak halovány próbálkozásai, idén azonban már biztos: a combcsizmát nem sajátíthatják ki maguknak az utcalányok. Csakis a világsztárok.

Ha már Miranda Kerr és Kate Moss is ezt viseli, akkor hétszentség, hogy nagyon trendi ez a lábbeli. Arra azonban nem árt figyelni, hogy egy szempillantás alatt közönségessé teheti a megjelenést, ha nem a megfelelő színből és anyagból választjuk. Továbbá az sem mindegy, milyen combkörmérettel indulunk csizmanézőbe - a combcsima ugyanis szigorúan csak vékony, vagy legalábbis formás combokon mutat jól. Miniszoknyával, hosszú pulcsival tökéletes, de persze nadrághoz is viselhetjük.

Lássuk, hogyan hordják a világsztárok!

Rumer Willis lazán, visszafogottan:

Csak úgy, mint Kate Moss - ők a velúrra esküsznek.

Miley nem elégszik meg egy egyszerű darabbal:

Miranda Kerr persze stílusos darabot választ feket bőrből:

Rita Ora kisasszony pedig hófehéret:

És most ti jöttök: nektek bejön, vagy büntetnétek a combcsizmát?

31

Címlapon terpeszt Kate Moss

0 Komment

Régen nem szerepelt a modell férfimagazin címlapján. Egészen pontosan 17 éve...De ez a csaknem két évtized szinte fel sem tűnik Kate Mossnál, aki - hála a photoshopnak és a jó ruciknak - még 39 évesen is dögös.

Kate testét nem sok minden takarja, de a villantás elmarad: Moss kisasszony az egyik fotón egy kristályokkal ékesített Marios Schwab body-t visel, megspékelve Henry Rose, Stella McCartney kedvenc szabójának fehér zakójával. A fotókért Craig McDeannek mondhatunk köszönetet. Persze az alkohollal és kábítószerekkel töltött kemény évek nem múlnak el nyomtalanul, és még ha Kate teste tökéletesnek is tűnik, a tekintete azért sok mindenről árulkodik.