Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lady Gaga nem ismer se Istent, se embert, már ami a külsejét illeti. A nyers marhabőr kosztüm után nemigen tud újat mutatni, de azért a gyémánt bimbótakarós, lyukas neccharisnyás szettjét érdemes meglesni.

és ez még mind semmi:

Reméljük, azért a közelgő lagzijára valami kicsit szolidabbat választ Gaga...

20

Az egykori pornós a legdögösebb

0 Komment

Krasznai Tünde viszi a prímet az X-Faktor színpadán. Kétség sem férhet hozzá, hogy ő a show legszexibb része.

Az egyori pornós a második adásban is megmutatta, hogy nemcsak énekelni tud, de a stílusérzéke is kiváló. A vörös ruha arany kiegészítőkkel tökéletesen állt a 177 centis énekesnőn. Erotikus volt, ízéses és nagyon szexi!

A ruhaválasztás azonban nem mindenkinek sikerült ennyire jól. A Jennifer Anistonra tényleg hihetetlenül hajazó Eckert Anikó térdig érő csizmácskája és piros kisruhája leginkább középszerű volt - tíz éve valami ilyesmit választottunk volna egy gimis buliba Budapest külsvárosában.

Batánovics Lili hangját imádjuk, de nem ő a mezőny legvékonyabb énekese. Ezzel nincs is semmi gond, hiszen Lili dereka karcsú, felül és alul pedig roppant nőies. Ezerféle színnel és fazonnal ki lehet hangsúlyozni az előnyös részeket - a pöttyös azonban az utolsó lenne, amit a fiatal lánynak választottunk volna...

Hiába volt Tóth Gabi szerint roppant nőies Danics Dóra, szerintünk mellélőtt: egy 174 centis lány ne válasszon fodros bőrszoknyát, még akkor sem, ha majdnem olyan jó alakja van, mint Gisele Bündchennek. Ezt a stílust hagyjuk inkább meg a fiatal, piszkafa korosztálynak...

14

Harisnyaruhában őrjöng Gaga

1 Komment

Lady Gaga ízlése tovább facsarodott, mi pedig őt látva egy új szót alkottunk.

Ezúttal egy olyan göncöt húzott magára a sztár, amit még nem jegyez egyik divatlexikon sem, így mi szimplán csak harisnyaruhának hívjuk. Találó?

Ebben a kövekkel sűrűn díszített áttetsző förmedvényben sokkolt az énekesnő. Igen, nekünk is ismerős volt ez a gönc, láttunk már ilyet korábban, de Britney és JLo jóval ízlésesebben megoldották a dolgot anno. Hát, ez mutassunk meg mindent és azt is minél igénytelenebben Gagának nem jött össze. De miért nem csodálkozunk...

11

Ez csúnyán kiszakadt, Nicole!

0 Komment

Nicole Scherzinger igenis fel tud öltözni stílusosan. De ez most nem sikerült.

Lewis Hamilton exe általában igen dögös, az adottságait pedig nem fél kihangsúlyozni. A trendi farmerja azonban egy igazi divatkatasztrófa. Szó se róla, mi is imádjuk és hordjuk a szakadt farmert, mert vagány, de ekkora lyukkal a nadrágon már inkább nem mutatkoznánk emberek előtt.

Értjük mi, hogy így jobban látszanak a tökéletes combok és a makulátlan bőr, de ez akkor is túl sok, kedves Nicole. Még szerencse, hogy fenéktájon zárt a nadrág - ha még ott is szakadt lenne, már tényleg elkeseredtünk volna.

Azért megmutatjuk azt is, hogy csinos is tud leni ez a stílus. Tessék tanulni, Miss Scherzinger!

19

Ultraminiben Kylie 45 éves teste

0 Komment

A sárga irigység fogalma új értelmet nyer, ha ránézünk Kylie Minogue legfrissebb fotóira. A nő 45 éves.

Tény, hogy a szemtelenül rövidnél is rövidebb volt Kylie ruhácskája, de az is való igaz, hogy ez a nő eszméletlenül néz ki. A popdíva ruhája felül konszolidált, magasan záródó, elegáns, alul viszont...mit is mondjunk. Diszkós? Rövid? Ultramini?

Kylie érti a csíziót, és látszik, hogy foglalkozik magával. A combjai tökéletesek, még egy húszéves is bevállalná őket. Szeretjük, hogy ő még mindig igazi bombanő tudott maradni. Madonnát ezzel például már nem gyanúsítanánk meg.

Az aprócska sztár persze a múlt században is dögös volt. És akkor is imádta a metálszínű cuccokat.

«
12