Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
16

Rémes látvány a bajszos fenék

3 Komment

Amelle Berrabah énekesnőt kis híján elvitték a stíluszsaruk a British Summer Time fesztiválról, a Hyde Parkból. A barna sztár fesztiválszettje nálunk kiverte a biztosítékot.

A hatalmas fenéken nem szívderítő látvány egy mintás, enyhén szólva is áttetsző macskanaci. Amelle azonban nem volt rest a kerek idomait mutogatni: egy bugyit és minden mást közszemlére tevő, bajuszos New Look leggings-t húzott falatnyit toppal. Csípőig még minden rendben lenne, a minták és a vékony anyag azonban a duplájára növelték a dalos pacsirta amúgy sem kifejezetten fokhagymagerezd popsijának méretét.

Semmi gond azzal, ha valaki nem nádszálvékony, sőt. Vagányan és kreativitással sok mindent meg lehet oldani, akár a mintás macskanacit is, Amelle szettjére azonban nincs mentség.

16

Ez ám a fenék, JLo!

0 Komment

Jennifer Lopez ezúttal sem fukarkodott a popsijával.

Ki ne tudná, hogy Jennifer Lopeznek van feneke. Na persze mindenkinek van, de az övé azért ott van a leghíresebb "sztárfenekek" között. Egyrészt, mert igen méretes és igen formás, másrészt ő tényleg igyekszik ezt mindig meg is mutatni. Mostanában amúgy is kevés szó esett az ő ékességéről, és nem árt egy újabb címlapfotó a híres popóval.

Lopez - aki heteken belül betölti a 44-et - egy telefonos cég arca (teste) lett, ennek a promóciójára pedig a legmegfelelőbb ruhadarab egy hófehér ceruzaszoknya lett. Mi tagadás, a szoknya gyönyörű, pink blúzzal különösen, de tény, hogy még hatalmasabbá teszi az amúgy sem kicsi feneket.

Ezzel persze nincsen baj, ha már fenék, az legyen nagy, és a pasik is imádják. Egyébként egy rossz szavunk sincs a sztárra, de már fél órája azon gondolkodunk, bevállalható -e ez a szett. Mert régen azt tanultuk, a fehér mindent nagyon kihangsúlyoz, és 36-as méret fölött merész választás. Ezt most JLo felülírja. Vagy nem...Szerintetek?

07

Cher macskanaciban sokkol

1 Komment

,,If I Could Turn Back Time" - énekelte Cher. De nem, nem tudja visszaforgatni az idő kerekét, még macskanaciban és neonszínben sem.