Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
07

Noomi Rapace mióta szőke?

0 Komment

"Kicsit" szem elől tévesztettük Noomi Rapace színésznőt, és máris új hajszínnel lepett meg bennünket.

Kissé elengedte magát az énekesnő. Szerencsére mindezt a szülőföldjén, Barbadoson tette.

A napokban tartották a karnevált Barbados fővárosában, Bridegtown-ban. Rihanna igazi partimacskaként természetesen tiszteletét tette a nagy eseményen, nem is akárhogyan.

Míg nálunk farmersortban és trikókban fesztiváloznak a fiatalok, a világsztár kicsit vagányabban nyomja. Flitteres, félig átlátszó dressz, ami akár egy szexi egyberészes fürdőruha is lehetne - ki tudja, Riri minek hívja az effélét. Mindehhez jön a sok-sok csillogó kiegészítő, egy Converse tornacipő és egy hatalmas testőr. Így bulizik Rihanna.

Barbadoson igencsak elengedte magát - rosszabb pillanataiban a földön is fetrengett egy kicsit. De azért szeretjük az egzotikus szépséget. Bulizzon csak, hiszen alig múlt 25 éves.

16

Rémes látvány a bajszos fenék

3 Komment

Amelle Berrabah énekesnőt kis híján elvitték a stíluszsaruk a British Summer Time fesztiválról, a Hyde Parkból. A barna sztár fesztiválszettje nálunk kiverte a biztosítékot.

A hatalmas fenéken nem szívderítő látvány egy mintás, enyhén szólva is áttetsző macskanaci. Amelle azonban nem volt rest a kerek idomait mutogatni: egy bugyit és minden mást közszemlére tevő, bajuszos New Look leggings-t húzott falatnyit toppal. Csípőig még minden rendben lenne, a minták és a vékony anyag azonban a duplájára növelték a dalos pacsirta amúgy sem kifejezetten fokhagymagerezd popsijának méretét.

Semmi gond azzal, ha valaki nem nádszálvékony, sőt. Vagányan és kreativitással sok mindent meg lehet oldani, akár a mintás macskanacit is, Amelle szettjére azonban nincs mentség.

Elég sok mindent elmond a cannes-i filmfesztiváltól és az ottani divatbotrányokrók, hogy a Wikipedia külön fejezetet szentelt a filmfesztiválról szóló szócikkében a fotósoknak és a kebleknek - írja a Silouette blog. Villantásokban idén sem volt hiány, és még nincs is vége a fesztiválnak...

Az agyonfotózott és hírességektől hemzsegő cannes-i filmfesztiválon nemcsak a fiatal, hamvas bőrű, még feszes idomú sztárok rúghatnak labdába. Hála a tökéletes géneknek, van néhány olyan világsztár, aki ötven év fölött is ragyog a vörös szőnyegen.

«
12