Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
24

Nem unalmas a pink, Jennifer?

3 Komment

Ha bikini, akkor csakis a pink és az árnyalatai léteznek Jennifer Aniston számára.

A sztárt jónéhányszor fotózták már bikiniben a lesifotósok az utóbbi években, de szinte kivétel nélkül minden alkalommal rózsaszín árnyalatú, netán lilás fürdőruhát viselt Brad Pitt exe. Sehol egy fekete, fehér, netán mintás darab - Jennél csakis a pink jöhet szóba. Persze ha azt nézzük, hogy szinte mindig más pasival nyaralt a sztár, a bikini már apróságnak tűnik, de azért lássuk azt a kissé egyoldalú repertoárt:

Sőt, a mozivásznon is rózsaszínt adnak rá:

Kissé elengedte magát az énekesnő. Szerencsére mindezt a szülőföldjén, Barbadoson tette.

A napokban tartották a karnevált Barbados fővárosában, Bridegtown-ban. Rihanna igazi partimacskaként természetesen tiszteletét tette a nagy eseményen, nem is akárhogyan.

Míg nálunk farmersortban és trikókban fesztiváloznak a fiatalok, a világsztár kicsit vagányabban nyomja. Flitteres, félig átlátszó dressz, ami akár egy szexi egyberészes fürdőruha is lehetne - ki tudja, Riri minek hívja az effélét. Mindehhez jön a sok-sok csillogó kiegészítő, egy Converse tornacipő és egy hatalmas testőr. Így bulizik Rihanna.

Barbadoson igencsak elengedte magát - rosszabb pillanataiban a földön is fetrengett egy kicsit. De azért szeretjük az egzotikus szépséget. Bulizzon csak, hiszen alig múlt 25 éves.

26

Így lesz a vízparti esküvő szuperszexi

0 Komment

Pamela Anderson 2006 júliusában egy szál hófehér bikiniben ment férjhez Kid Rockhoz. Chrissy Teigen, a Sports Illustrated modellje 2013-ban egy egész kollekcióval állt elő azok számára, akik Pamela Andersonhoz hasonlóan szeretnék a tengerparton kimondani a boldogító igent, de nem szeretnék túlparázni a ruhájukat.