Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Magyarország kis ország, ahol sok fiatal tehetséges divattervező él, de csak kevés tudna 16 lányt plusz műsorvezetőt, plusz istentudjamégkit felöltöztetni, hogy az pont olyan fogyaszthatóan nézzen ki ahogy egy szépségverseny megkívánja. Benes Anita és a Daalarna viszont pont ilyen. Azt viszont ő sem garantálhatja, hogy minden évben kitermel annyi különböző ruhát, hogy egyiket-másikat ne lássuk viszont.



Sarka Kata a Story-gálán - Fotó: Life.hu

Elég sok mindent elmond a cannes-i filmfesztiváltól és az ottani divatbotrányokrók, hogy a Wikipedia külön fejezetet szentelt a filmfesztiválról szóló szócikkében a fotósoknak és a kebleknek - írja a Silouette blog. Villantásokban idén sem volt hiány, és még nincs is vége a fesztiválnak...

01

Audrey Tautou meglepő villantása

0 Komment

Villantott már boldog, boldogtalan a sztárvilágban, de vannak olyanok, akikről álmunkból sem gondoltuk volna, hogy ilyet tesznek. Közéjük tartozik a bájos francia színésznő, Audrey Tautou is.

2012 a villantások éve, ez nem vitás. A legutóbb LeAnn Rimes hajlongott addig, míg végül egy lesifotósnak sikerült lekapnia a mellbimbóját - a ruha alatt! Nekünk csak egy szakmai kérdésünk van az illetékesek felé. Hol van ilyenkor a villantásgátló mellbimbótapasz?