Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A műsorvezető alig két hónapja szült, és minden tiszteletünk az övé, hogy alig maradt rajta pár kiló a terhesség után. De az alig jelen esetben nem nullát jelent, ezt pedig a műsor stylistja képtelen palástolni. Hiába dolgozik a stáb remek magyar tervezőkkel, az eredmény hétről hétre rémesebb. Talán Csillánál most el kéne felejteni a fodrokat, a rakott holmikat, és érdemes lenne az egyszerű, letisztult, esetleg kicsit csalafinta szabású ruháknál maradni. Mutatjuk, miről beszélünk.

Az első elődöntőben viselt Prieston By Noémi Nagy ruha színe üde volt, de a fazon nem a legelőnyösebb Csilla alkatán. A fényes anyagok pedig ha tetszik, ha nem, erősítenek...A mell alatti karcsúsítás nagyon kismamás, megérte volna derékra tenni az övet. A selyemujj sem bír épp karcsúsító hatással, a harisnya és az üregasszonyos magassarkú pedig abszolút nem illett egy ilyen műsorba. Ha karcsúsítás, akkor egy nude magassarkú remek választás, bár tény, hogy akkor nem lehetett volna bevetni a fekete pamutharisnyát.

divat stílus divat stílus

A ruha sok kritikát kapott, így azt hittük, kicsit összekapja magát a stylist csapat. Nem így lett. A második elődöntőben Csilla egy Daalarna ruhát kapott, amikért alapvetően odáig vagyunk, mert mesések, kőnnyedek, stílusosak, roppant elegánsak. Az egyszerű felsőrész az ékszerekkel abszolút rendben lenne, a limonádészínű szoknya sem rossz, ám a fazon a kétszeresére nagyította fel a műsorvezető csípőjét. De még mindig ez volt eddig a legjobb választás.

divat stílus divat stílus

A legnagyobb csalódást Sármán Nóra ruhája okozta. És itt nem a ruhatervező a hibás. Nóra mesés ruhákat tervez, ha estélyre, bálba, esküvőre mennénk, és meghetetnénk, csakis őt kérnénk fel tervezőnek. A színt még megemésztettük valahogy, de a muszin ujj, a rakott szoknya jellegű fazon, a masnis öv és a nagyon olcsó hatást keltő platformcipő - mindez abszolút egy színben - a teljes tanácstalanságról vall.

Hogy mit szeretnénk? Színeket, érdekes részleteket, olyan ruhákat, amik megállják a helyüket egy showban. Ha pedig ez nem jön össze, kiegyeznénk olyan letisztult, egyszerű fazonú holmikkal, amik nem teszik ilyen előnytelenné Csilla alakját.

divat stílus divat stílus

Már nem elég, hogy a celebmami úton útfélen sokkol a szettjeivel, de kislányából is igyekszik bazári majmot csinálni. Azt egészen megszoktuk, hogy kicsi Nort West többnyire feketébe bújuk, ám a legújabb szettje már tényleg nem való egy 2, de még egy 12 évesnek sem. Még mindig az a kérdés: miért kell egy totyogó kisgyereket felnőttnek öltöztetni?

Ha a combod nem olyan, mint Alessandra Ambrosiónak vagy Karlie Klossnak, akkor ne válassz feltétlenül fodros szoknyákat. Ez ugyanis erősít comb és popsitájon is, pláne, ha az ember lánya 45 éves és nőies formái vannak. Jennifer Lopez azért próbálkozik, és azt nem mondjuk, hogy szörnyű, hiszen ő semmiben sem szörnyű, mégsem előnyös neki ez a stílus. 

Ennél csak jobb szettekben láttuk mostanában a világsztárt. Hozzá nem passzol ez a babastílus, ezt nem ártana elfogadni.

Természetesen ő az a nő, aki egy zsákban is szexi, rendőrnőként meg pláne. De nyugi, nem vált szakmát Jennifer Lopez, csak új filmet forgat, méghozzá ebben a cuccban:

Bár nem visel áttetsző estélyit vagy szupermini ruhát, de erre mondják, hogy van az a kisugárzás...

És hát a popsija így is viszi a prmíet.

Pár napja azonban egy ilyen cuccban mutatta meg magát a művésznő. A helyzet az, hogy az állatmintás cicanacit még neki sem tudjuk megbocsátani.

Tudjuk, tudjuk, állapotos nőről vagy jót, vagy semmit, de akkor sem mehetünk el Kim K legújabb szettje mellett szó nélkül. 

Szó sincs arról, hogy hófehéret ne vehetne fel az, aki nem csontkollekció, sőt, de így, ez a garbós fazon és a nagyon feszülős anyag csak még jobban kiemeli Kim idomait.

Mi valami kevésbé kényelmetlent is el tudnánk képzelni ebben a nyári hőségben.

És biztosan Kim is, mert volt idő, amikor eltalálta, milyen göncök állnak neki igazán jól. Bármi jobb lenne, mint a fenti American Apparel ruci.