Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
16

Már nem prostis a combcsizma

0 Komment

A Micsoda nő! idején még úgy volt, hogy hosszú csizmát csak a rosszlányok hordanak. Azóta voltak halovány próbálkozásai, idén azonban már biztos: a combcsizmát nem sajátíthatják ki maguknak az utcalányok. Csakis a világsztárok.

Ha már Miranda Kerr és Kate Moss is ezt viseli, akkor hétszentség, hogy nagyon trendi ez a lábbeli. Arra azonban nem árt figyelni, hogy egy szempillantás alatt közönségessé teheti a megjelenést, ha nem a megfelelő színből és anyagból választjuk. Továbbá az sem mindegy, milyen combkörmérettel indulunk csizmanézőbe - a combcsima ugyanis szigorúan csak vékony, vagy legalábbis formás combokon mutat jól. Miniszoknyával, hosszú pulcsival tökéletes, de persze nadrághoz is viselhetjük.

Lássuk, hogyan hordják a világsztárok!

Rumer Willis lazán, visszafogottan:

Csak úgy, mint Kate Moss - ők a velúrra esküsznek.

Miley nem elégszik meg egy egyszerű darabbal:

Miranda Kerr persze stílusos darabot választ feket bőrből:

Rita Ora kisasszony pedig hófehéret:

És most ti jöttök: nektek bejön, vagy büntetnétek a combcsizmát?

12

Tupac sasol Miley Cyrus seggéről

1 Komment

Katy Perry igen visszafogottra vette a figurát, Miley Cyrus azonban nem hazudtolta meg önmagát az idei MTV European Music Awarsd díjátadón.

Liam Hemsworth exmenyaszonya ezúttal is igyekezett feltűnést kelteni, és természetesen sikerült neki - a Tupac mintás, hátul enyhén szólva is kivágott ruha és a térdig élő, pepita csizmaszandál lehet, hogy vagány volt, de itthon ezeknek a cuccoknak a gagyibb kiadásait viselik a hölgyek az utak mellett. Bár ez kit izgat - Miley-nak lételeme a magamutogatás.

Katy Perry azonban meglepett bennünket: az egykor igen exibicionista sztár a tengerkék selyemruhájában visszafogott volt és egészen csinos. Na nem ez a szett lesz a kedvencünk tőle, de legalább nem mutatta meg mindenét. Az viszont kétségtelen, hogy a ruha színe igencsak passzolt Katy szemszínéhez, és a kiegészítőit is szerettük.

Ellie Goulding csipkeszettben és mamabugyiban érkezett, de mivel az utóbbi hetekben már ezerszer láttuk másokon szinte ugyanezt a szettet, kicsit untuk a banánt...

Rita Ora ezúttal otthon hagyta az extrákat, és jól tette! A kellemesen felsliccelt Calvin Klein fekete estélyi pont annyit mutatott, amennyit kellett, a tűzpiros rúzs pedig jót tett a hamvas tincseknek. Bravissimo!

Ha már a feketénél tartunk, megmutatjuk még Iggy Azalea estélyiét is, ami kicsit hasonló volt Ritáéhoz, de mégsem: az alhasig felsliccelt ruha, a sok bőr és az ormótlan cipő tette közönségessé az összhatást. És ez a pózolás!:-((

És most ti jöttök: Melyik szett tetszett a legjobban?

28

Kinek áll jobban a cukilány-szett?

0 Komment

Pár hete nagy port kavart Miley Cyrus, amikor egy igen merész szettben rázta formásra edzett popsiját az MTV VMA buliban.

De minden jel arra mutat, hogy Paris Hiltonban is mély nyomott hagyott a Miley-ra irányuló erőteljesen médiafigyelem, mert az örökösnő az idei, Playboy-villában megrendeztt Halloween buliban "Miley Cyrus-jelmezben" tündökölt.

Már amennyiben a fénylő harisnyanadrág, az óvodás-szarvacskás frizura és a falatnyi dressz tündökésnek számít. Paris ismét megmutatta, hogy vannak combjai, mellei és van egy fiatal pasija is, de sok újat ezúttal sem hozott. De azért el kell ismerni, az ötlet tényleg nem volt rossz...

Már csak az a kérdés: Kinek áll jobban ez a szerelés?

24

Aki elszedte Miley Cyrus szívszerelmét

2 Komment

Eiza Gonzalez fiatal, gyönyörű, és nem mellesleg a világ egyik legszexibb színésze hagyta ott érte a menyasszonyát.

25

Szarvacskákkal nyomul Miley Cyrus

0 Komment

A húszéves sztár új frizurával vagánykodik. Reméljük, trendet azért nem teremt aprócska copfjaival...

«
12