Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elég sok mindent elmond a cannes-i filmfesztiváltól és az ottani divatbotrányokrók, hogy a Wikipedia külön fejezetet szentelt a filmfesztiválról szóló szócikkében a fotósoknak és a kebleknek - írja a Silouette blog. Villantásokban idén sem volt hiány, és még nincs is vége a fesztiválnak...

Az agyonfotózott és hírességektől hemzsegő cannes-i filmfesztiválon nemcsak a fiatal, hamvas bőrű, még feszes idomú sztárok rúghatnak labdába. Hála a tökéletes géneknek, van néhány olyan világsztár, aki ötven év fölött is ragyog a vörös szőnyegen.

23

Magyar modellek Cannes-ban

1 Komment

Palvin Barbi mellé Mihalik Enikő is Cannes-ba érkezett. A lányok nemcsak saját magukról posztolnak képeket az Instagramra, hanem róluk is készítenek fotókat. Megmutatjuk, milyeneket.

Jééé, mennyi ember! - Kilátás Palvin Barbi ablakából.

18

Vad bőrruhában Nicole Kidman

0 Komment

Nicole Kidman minden nap más stílusban pompázik Cannes-ban. A cukros Dior-ruha után most egy sokkal vadabb ruhában pózolt a sztár.

16

Meztelenre öltözött Beyoncé húga

0 Komment

Solange Knowles igazán kitett magáért a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon. Konkrétan majdnem meztelen volt, az álomszép, leheletvékony selyemruha nem sokat takart. Nem is baj!