Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
01

Kertésznaciban nyomulnak a sztárok

1 Komment

A trapéznadrág után íme egy újabb darab a 90-es évekből: a kertésznadrág.

23

Erre izgul Ryan Gosling?

0 Komment

Eva Mendes legutóbb hibázott, most azonban hozta a formáját: kacér volt és szexi, mindezt úgy, hogy nem kellett cicit vagy popsit villantania. Pár napja arról cikkeztek, hogy a színésznő megcsúnyult - hát, nekünk minden vágyunk, hogy ilyen csúnyák legyünk...

17

Cicivel csábít hamburgerezni Heidi Klum

0 Komment

Heidi Klum egyre merészebb: a lassan negyvenéves szupermodell ezúttal gyorsétterembe invitálja a (férfi)embert, és hogy meggyőzőbb legyen, bevetei a tengermély dekoltázsát is.

22

Heidi Klumban benne van a K-Faktor

0 Komment

Heidi Klum sosem volt az a visszafogott stílusú topmodell, de a négygyermekes szupermami a válása óta mintha nem tudná eldönteni, mi a különbség a merészen tökéletes és a kurvás megjelenés között. Idén többször is bizonyította, hogy benne van a K-Faktor, ugyanakkor találtunk az útszéli szereléseihez nagyon is hasonlító, mégis hiperstílusos darabokat is a ruhatárában. Íme!

Heidi sosem titkolta, hogy bombateste van, ami négy gyerek után is olyan irigylésre méltó, hogy zokogva borulnánk a tükörképünk elé egy esetleges testcsere után. Tökéletesen megértjük, hogy szereti magát mutogatni - ki nem tenné a helyében? - csak nem mindegy, hogyan. A mostani trendeket követő meztelenre öltözés, amivel legutóbb Kristen Stewart is "sokkolta" a nagyérdeműt, Heidinek már a cannes-i filmfesztiválhoz kapcsolódó egyik eseményen sikerült. A több rétegnyi tüll és csipke kombinációjával készült "ruha" alá nem kell fehérnemű sem. Elképzeltétek, hogy úgy beszélgettek valakivel, hogy végig azon gondolkoztok, hol van a bugyija? Sokkal dögösebb megoldás a hasonló színű és hasonló anyagból készült, mélyen dekoltált alkalmi ruha.

20

Rusnya némberek, ha díváskodnak

4 Komment

Nicki Minaj nem éppen a legízlésesebb sztár, de Christina Aguilera se kutya. Mindkét ribancszőke dalos pacsirta ott volt az idei, 40. American Music Awards díjátadón. A két hölgy elvileg estélyiben parádézott, gyakorlatilag azonban ezeket a darabokat nem lehetne ezzel az elegáns szóval illetni.