AJÁNLÓ
 
07:30
2012. 11. 22.
A trapéznadrág után íme egy újabb darab a 90-es évekből: a kertésznadrág. >> a...
A bejegyzés folyatódik
 
07:30
2012. 11. 22.
Eva Mendes legutóbb hibázott, most azonban hozta a formáját: kacér volt és szexi, mindezt...
A bejegyzés folyatódik
 
07:30
2012. 11. 22.
Heidi Klum egyre merészebb: a lassan negyvenéves szupermodell ezúttal gyorsétterembe invitálja...
A bejegyzés folyatódik
 
07:30
2012. 11. 22.
Nicki Minaj nem éppen a legízlésesebb sztár, de Christina Aguilera se kutya. Mindkét ribancszőke...
A bejegyzés folyatódik
 
07:30
2012. 11. 22.
A műsorvezető alig két hónapja szült, és minden tiszteletünk az övé, hogy alig maradt rajta...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
22

Heidi Klumban benne van a K-Faktor

0 Komment

Heidi Klum sosem volt az a visszafogott stílusú topmodell, de a négygyermekes szupermami a válása óta mintha nem tudná eldönteni, mi a különbség a merészen tökéletes és a kurvás megjelenés között. Idén többször is bizonyította, hogy benne van a K-Faktor, ugyanakkor találtunk az útszéli szereléseihez nagyon is hasonlító, mégis hiperstílusos darabokat is a ruhatárában. Íme!

Heidi sosem titkolta, hogy bombateste van, ami négy gyerek után is olyan irigylésre méltó, hogy zokogva borulnánk a tükörképünk elé egy esetleges testcsere után. Tökéletesen megértjük, hogy szereti magát mutogatni - ki nem tenné a helyében? - csak nem mindegy, hogyan. A mostani trendeket követő meztelenre öltözés, amivel legutóbb Kristen Stewart is "sokkolta" a nagyérdeműt, Heidinek már a cannes-i filmfesztiválhoz kapcsolódó egyik eseményen sikerült. A több rétegnyi tüll és csipke kombinációjával készült "ruha" alá nem kell fehérnemű sem. Elképzeltétek, hogy úgy beszélgettek valakivel, hogy végig azon gondolkoztok, hol van a bugyija? Sokkal dögösebb megoldás a hasonló színű és hasonló anyagból készült, mélyen dekoltált alkalmi ruha.

A combcsizma egyértelműen kihozza az emberből a benne lakozó kurvát. Julia Roberts a Micsoda nő! végére le is cserélte a provokatív darabot. A 39 éves Heidi combjai természetesen alkalmasak arra, hogy combcsizmát viseljen, de miért emeli ki a benne lakozó K-Faktort vele, ha egy fekete peep-toe cipőben is igazi bombanő?

Az MTV EMA díjátadónak Heidi Klum volt a háziasszonya. A szupermodell több olyan ruhában is megjelent, ami ritka közönséges volt. Ha már mutogatni akarja a testét - és igenis mutogassa! -, akkor például tegye úgy, mint a 2012-es Emmy-gálán!

Vagy úgy, ahogyan a 2012-es Oscar-gála after bulijában. Az a hát nélküli Versace-ruha magasan veri a mellkilógató förmedvényt.


És most te jössz! Neked melyik Heidi Klum jön be? A stílusosan szexi, dögös anyuka vagy a közönséges szupermodell, aki imádja a kurvás ruhákat?