AJÁNLÓ
 
08:05
2013. 03. 17.
A trapéznadrág után íme egy újabb darab a 90-es évekből: a kertésznadrág. >> a...
A bejegyzés folyatódik
 
08:05
2013. 03. 17.
Eva Mendes legutóbb hibázott, most azonban hozta a formáját: kacér volt és szexi, mindezt...
A bejegyzés folyatódik
 
08:05
2013. 03. 17.
Heidi Klum sosem volt az a visszafogott stílusú topmodell, de a négygyermekes szupermami a válása...
A bejegyzés folyatódik
 
08:05
2013. 03. 17.
Nicki Minaj nem éppen a legízlésesebb sztár, de Christina Aguilera se kutya. Mindkét ribancszőke...
A bejegyzés folyatódik
 
08:05
2013. 03. 17.
A békéscsabai modell pózolgat az Elle France egyik márciusi címlapján. >> a poszt...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
17

Cicivel csábít hamburgerezni Heidi Klum

0 Komment

Heidi Klum egyre merészebb: a lassan negyvenéves szupermodell ezúttal gyorsétterembe invitálja a (férfi)embert, és hogy meggyőzőbb legyen, bevetei a tengermély dekoltázsát is.

Seal biztosan nem engedte volna a nejének, hogy ilyen kihívó legyen. De hát kit érdekel ez ma már - Heidi azt vállal, amit csak akar, hiszen zord külsejű, testes férjura helyett egy lelkes testőr istápolja a szépséget.

A Carl's Jr amerikai gyorsétteremlánc Audrina Patridge, Padma Lakshmi, Kim Kardashian, Emily Ratajkowski és Kate Upton után egy igazi nagyágyút bízott meg azzal, hogy termékeinek arca legyen. Heidi örömmel vállalta a feladatot, hiszen végre rosszkislány lehet a reklámfilmben. Vajon él olyan hímnemű -e földön, aki a reklám láttán ne akarna azonnal befalni egy Jim Beam Bourbon Burgert?

És vajon amíg a pasik a nyálukat csorgatják - Heidi vagy a szenvics láttán - addig a feleségek azon morfondíroznak, hogy ez a dögös német nő hogy lehet ilyen álomtestű, ha egy ültő helyében befal egy 1000 kalóriás hamburgert?

A videót nézve bennünket dejavu-érzés kerített hatalmába: valahol láttunk már dögös szőkét hamburgert falni. És meg is van: jópár éve, 2005-ben a szintén szőke, csak kevésbé népszerű Paris Hilton próbált erotikusan többszáz kalóriát magába tömni...Vajon ki lesz a következő hamburgerfaló bombanő?