Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jason Statham kedvese lecserélte a hosszú, barna loknikat, méghozzá az Elle magazin kedvéért.

17

Vágyölő kardigán

0 Komment

Amikor az ügyeletes stílusikon, Blake Lively visel kardigánt a flitteres ceruzaszoknyájához, az igenis szexi. Amikor az ügyeletes szépfiú, Ashton Kutcher visel kardigánt a vörös szőnyegen, az inkább vágyölő, mint csábító.

Manapság a férfiaknak lassan szebben lesz szedve a szemöldökük, mint nekünk, így nem csoda, ha a pasik a kardigánt is lenyúlták maguknak. Ma már nemcsak a bölcsészek és a fizikustanoncok vásárolják ezt a ruhadarabot - a "menő" városi fiúkák, topmenedzserek és a világsztárok is simán bevállalják. De kell ez nekünk? Hord egy igazi FÉRFI kardiánt? Valószínűleg túl szigorúak vagyunk, de nekünk még Dr. Darcy rénszarvasos pulcsija is jobban bejön, mint a pasi kardigánnal.

Lássuk, kik is vállalják be:

Ashton Kutcher szexi a maga 190 centijével és szemtelen tekintetével, de sokat ront rajta, hogy láthatóan imádja a kardigánt.

Azon nem lepődünk meg, hogy a nők első számú kedvence, bugyinedvesítő pillantású Ryan Gosling is kardigános pasi. Hát, ha Eva Mendesnek ez bejön...

David Beckhamen sem csodálkozunk, hiszen ő a metroszexuálisok atyja.

Jason kemény vagyok és modell a csajom Statham kardigánban egyszerűen csak vicces. Bár legalább nem laza szövésű, leheletvékony darabot visel.

Bond. James Bond Daniel Craig testén azt kell mondjuk, annyira nem is rossz a kardigán.

Itt végeztünk is a kereséssel. Annyit azért elárulunk, hogy abszolút férfias kedvenceinkről, Javier Bardemről és Vincent Cassellről 60 perc kutakodás után sem találtunk kardigános fotót...Vajon miért...Talán egy igazi Férfi tényleg nem hord kardigánt?

18

Micsoda combok, Rosie!

2 Komment

Egy szemtelenül mini ruhában kísérte Rosie Huntington-Whiteley világsztár kedvesét, Jason Statham-et a Hummingbird című film premierjére.

A 26 éves szépség vérbeli modell, nem is értjük, mit keresett a szélesvásznon.

A pár jónéhány éve együtt jár már, és amennyire az elején kissé irritálóak voltak, mostanra egészten megkedveltük őket. Ami különösen szimpatikus bennük, az az, hogy a nem túl magas Jason nem kényszeríti balerinacipőbe gyönyörű kedvesét - büszkén ácsorog a tűsarkúba bújt szőkeség mellett úgy is, hogy a lány jópár centivel magasabb nála.

És nézzük még egyszer Rosie szemtelenül karcsú alakját és csodás lábait. Vajon egy ilyen testhez mennyit kéne edzeni? Valószínűleg egy élet is kevés lenne...