Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Úgy tűnik, igen, de akkor biztosan, ha te akarsz lenni a Sound királynője. Persze a sztárok imádják ezt a trendet, még a 20 év fölöttiek is, de az ő világukban ezzel nincs is semmi gond. Ha azonban van rendes munkahelyed, a kék haj már annyira nem menő. Meg úgy egyáltalán, a színes tincsek kifejezetten cikik. Nem szexi, nem esztétikus, ha pedig stílusos akarsz lenni, inkább vegyél fel normális ruhákat, és csinálj egy ütős manikűrt. Kreatívkodj, fonj, csavarj, rúzsozz, de hagyd a kéket. Nézd csak meg Kylie Jennert - ő most így tényleg szép?

De úgy se sokkal jobb a helyzet, ha csak a hajvégekre kerül a kék:

Hilary Duff frizurája sem üti meg a mércét:

Ha pedig a kék helyett a pinkre voksolsz, akkor gondold át újra: ez is éppen olyan rémes.

Kevés nagyobb szépségbaki van annál, mintha egy nőről ordít, hogy póthajat visel. Az ilyen frizurákat ezért is kell gondosan beszárítani, mert ciki, ha itt-ott kificcen például a csomózás látványa. Például így:

De J Law-nak ezt sem tudjuk igazán felróni, ő valahogy még így is szexi. 

Ugye?

Bár az igazság az, hogy apró farmersortban még dögösebb. És tökjó stílusa is van!

és azok a combok!

15

Pamela Anderson most aztán megmutatja

0 Komment

Akiknek eddig kétségei voltak afelől, jól tette -e Pam, hogy levágatta ikonikus fürtjeit, azoknak a következő kép választ ad a kérdésre. Az egykori Baywatch lány szexibb, mint valaha, hajkorona ide vagy oda.

Különösen akkor, ha szőkén viseli tincseit. A barna nem az ő világa...

Nektek hogy tetszik Pam rövid hajjal?

Katalin hercegné nemrég megvált fordászától, akinek Disney-hercegnős tincseit köszönhette az elmúlt években. Az új fodrász keményen indított: először is sötétbarnára festette a hercegné haját, amitől sokkal idősebbnek néz ki. Az eredményt nem sokkal később fekete bársonyhajgumival fejelte meg. A döbbenettől szóhoz sem jutunk.

11

Katie Holmes lábai tényleg jók

1 Komment

Kétségtelenül kivirult Tom Cruise exneje. Még az sem nagy tragédia, hogy mostanában hanyagolja a fodrászát.

A barna szépség a napokban a Good Morning America felvételére érkezett egy szemtelenül rövid szoknyában, mintás harisnyában és magassarkúban. A szettje nem volt szupertrendi vagy feltűnően stílusos, Katie mégis fantasztikusan nézett ki. Ennek oka pedig a hatalmas mosolya és a gyönyörű lábai voltak.

A sztármama igazán bájos volt, és még az sem zavart bennünket túlságosan, hogy a hajában előbukkant jónéhány ősz hajszál. Nyilván nem az ősz melír lesz 2014 trendje, de a színésznő haja még így is olyan dús és gyönyörű, hogy kit érdekelnek a kivillanó ezüstös hajszálak.

Mit is mondhatnánk - csak így tovább, Katie! Reméljük, hamarosan egy új lovag is bekúszik a képbe.

«
123