Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
13

Mi ez a cucc, Ireland?

1 Komment

Alec Baldwin enyhén exibicionista kislánya azért mégsem olyan stílusos, mint gondolja...

Ireland Baldwin már modellkedik is, és imádja mutogatni magát a közösségi oldalán mindenféle szettekben, bikiniben, vagy azt, ahogy épp a pasijával fürdőzik. Ezúttal őt kapták lencsevégre, és azért jó látni, hogy ő is hibázik, ha ruhákról van szó.

A szőkeség ugyanis macskanacit húzott a minibbnél is minibb szoknyácshához, ami igen kínos és ciki. Pár éve még talán valahol a Marson divat volt ez a stílus, de most már nagyon nem menő - reméljük, Ireland többé nem próbálkozik ilyesmivel. De alapvetően senki ne próbálkozzon ezzel a kreációval. Macskanaci helyett ott vannak a dögösebbnél dögösebb harisnyák, szoknya helyett pedig számtalan hosszú felső választható az üzletek kínálatából.

Ti hordjátok a macskanadrágot miniszoknyával?

19

Ultraminiben Kylie 45 éves teste

0 Komment

A sárga irigység fogalma új értelmet nyer, ha ránézünk Kylie Minogue legfrissebb fotóira. A nő 45 éves.

Tény, hogy a szemtelenül rövidnél is rövidebb volt Kylie ruhácskája, de az is való igaz, hogy ez a nő eszméletlenül néz ki. A popdíva ruhája felül konszolidált, magasan záródó, elegáns, alul viszont...mit is mondjunk. Diszkós? Rövid? Ultramini?

Kylie érti a csíziót, és látszik, hogy foglalkozik magával. A combjai tökéletesek, még egy húszéves is bevállalná őket. Szeretjük, hogy ő még mindig igazi bombanő tudott maradni. Madonnát ezzel például már nem gyanúsítanánk meg.

Az aprócska sztár persze a múlt században is dögös volt. És akkor is imádta a metálszínű cuccokat.

16

Ez ám a fenék, JLo!

0 Komment

Jennifer Lopez ezúttal sem fukarkodott a popsijával.

Ki ne tudná, hogy Jennifer Lopeznek van feneke. Na persze mindenkinek van, de az övé azért ott van a leghíresebb "sztárfenekek" között. Egyrészt, mert igen méretes és igen formás, másrészt ő tényleg igyekszik ezt mindig meg is mutatni. Mostanában amúgy is kevés szó esett az ő ékességéről, és nem árt egy újabb címlapfotó a híres popóval.

Lopez - aki heteken belül betölti a 44-et - egy telefonos cég arca (teste) lett, ennek a promóciójára pedig a legmegfelelőbb ruhadarab egy hófehér ceruzaszoknya lett. Mi tagadás, a szoknya gyönyörű, pink blúzzal különösen, de tény, hogy még hatalmasabbá teszi az amúgy sem kicsi feneket.

Ezzel persze nincsen baj, ha már fenék, az legyen nagy, és a pasik is imádják. Egyébként egy rossz szavunk sincs a sztárra, de már fél órája azon gondolkodunk, bevállalható -e ez a szett. Mert régen azt tanultuk, a fehér mindent nagyon kihangsúlyoz, és 36-as méret fölött merész választás. Ezt most JLo felülírja. Vagy nem...Szerintetek?

20

Így vetkőztet bugyira egy szoknya

4 Komment

Ha valami őrült trend üti fel a fejét, egy dologban biztos lehetsz: a japánokhoz köze van.

25

Bepisilt a brit celeb szoknyája

0 Komment

Szoknya elölről