Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jessica Alba kétségkívül az egyik legsikeresebb és legszebb nő Hollywoodban. A júniusi Forbes magazin is több oldalon keresztül foglalkozik Jessica cége, a The Honest Company 1 millárd dolláros cégével, a sztár vagyona pedig több, mint 200 millió dollára becsülhető. Szóval aki még pár éve azt hitte, hogy a színésznő nem több, mint egy átlagnál sokkal szebb és tökéletesebb testű hölgyemény, az nagyon tévedett - kevesen tudják ezt utána csinálni! Alba kisasszony a családi életét sem hanyagolja el, férjével és két kislányával rendszeresen mutatkoznak együtt. Ő pedig természetesen ilyenkor is gyönyörű.

Mint mindig, csinos, stílusos, laza, nőies.

Hát nem édesek?

A visszafogott énekesnő igyekezett annyi gyönyörű világsztárt belezsúfolni a Bad Blood című klipjébe, amennyit csak lehetett. A klipet itt nézheted meg, és már mutatjuk is, kik versenyeznek a "Taylor Swift legdögösebb kelléke" címért. Érdekesség, hogy a videóhoz körülbelül 13.000 dollárnyi terméket kölcsönzött a stáb egy Los Angeles-i szexshopból. 

No de mutatjuk is az amazonokat. Ki legyen a győztes?

Taylor Swift

Selena Gomez

Jessica Alba

Gigi Hadid

Cara Delevingne

Cindy Crawford

Ellen Pompeo

Ellie Goulding

Karlie Kloss

Lily Alridge

Zendaya

Mariska Hargitay

Martha Hunt

Lena Dunham

Hayley Williams

Hailee Steinfeld

Nem azt mondjuk, hogy leáldozott a szexi csőnaciknak, de a világsztárok jó ideje próbálják lenyomni a torkunkon a trapéznadrágokat.

Jessica Alba, Victoria Beckham, Miranda Kerr - ők aztán tényleg a vezető stílusikonok közé tartoznak. Az ízlésük remek, kreatívan keverik a stílusokat, nem sokat hibáznak. És most ők is a trapézra esküsznek. És jól is áll nekik.

De vajon mi nem leszünk nevetségesek, ha a Váci utcában bőszárú farmerben flangálunk? Van egyáltalán valaki, aki fel meri venni utcára azt a fazont, ami legutóbb kábé tíz éve volt divat? Mutatunk néhány hölgyet, akik bátran viselik a trapézt, és jól is teszik. Néhány dolgot azonban nem árt tudni, mielőtt előszedjünk a szekrény aljáról a trapéznacit. A legfontosabb szabály az, hogy csak magassarkúval csinos egy ilyen darab. Válassz telitalpú szandált vagy platformosat, a lényeg, hogy magas legyen.

A másik alapszabály, hogy a bő aljú nadrághoz semmiképp ne viselj bő felsőket. Hagyd a lezser pólókat és az oversize pulcsikat a cicanacihoz - a trapézhoz mindenképp szűk, vagy derékban karcsúsított cuccokat válassz. Egy ko

ckás ing remek ötlet, és a blúz is jöhet, csak tűrd be a nadrágba, vagy derékban szűkítsd egy inggel. Íme egy kis inspiráció: