AJÁNLÓ
 
08:00
2013. 04. 27.
Rihanna stílusa verhetetlen: többnyire meghökkentő, de legalább egyedi, fantáziadús. Ez a zöld...
A bejegyzés folyatódik
 
08:00
2013. 04. 27.
Ha a combod nem olyan, mint Alessandra Ambrosiónak vagy Karlie Klossnak, akkor ne válassz feltétlenül...
A bejegyzés folyatódik
 
08:00
2013. 04. 27.
Legalábbis abban a ruhában biztosan, amit a hétvégi Comic Com-on viselt. A vizes katású sötétkék...
A bejegyzés folyatódik
 
08:00
2013. 04. 27.
Természetesen ő az a nő, aki egy zsákban is szexi, rendőrnőként meg pláne. De nyugi, nem vált...
A bejegyzés folyatódik
 
08:00
2013. 04. 27.
Tudjuk, tudjuk, állapotos nőről vagy jót, vagy semmit, de akkor sem mehetünk el Kim K legújabb...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem azt mondjuk, hogy leáldozott a szexi csőnaciknak, de a világsztárok jó ideje próbálják lenyomni a torkunkon a trapéznadrágokat.

Jessica Alba, Victoria Beckham, Miranda Kerr - ők aztán tényleg a vezető stílusikonok közé tartoznak. Az ízlésük remek, kreatívan keverik a stílusokat, nem sokat hibáznak. És most ők is a trapézra esküsznek. És jól is áll nekik.

De vajon mi nem leszünk nevetségesek, ha a Váci utcában bőszárú farmerben flangálunk? Van egyáltalán valaki, aki fel meri venni utcára azt a fazont, ami legutóbb kábé tíz éve volt divat? Mutatunk néhány hölgyet, akik bátran viselik a trapézt, és jól is teszik. Néhány dolgot azonban nem árt tudni, mielőtt előszedjünk a szekrény aljáról a trapéznacit. A legfontosabb szabály az, hogy csak magassarkúval csinos egy ilyen darab. Válassz telitalpú szandált vagy platformosat, a lényeg, hogy magas legyen.

A másik alapszabály, hogy a bő aljú nadrághoz semmiképp ne viselj bő felsőket. Hagyd a lezser pólókat és az oversize pulcsikat a cicanacihoz - a trapézhoz mindenképp szűk, vagy derékban karcsúsított cuccokat válassz. Egy ko

ckás ing remek ötlet, és a blúz is jöhet, csak tűrd be a nadrágba, vagy derékban szűkítsd egy inggel. Íme egy kis inspiráció: