Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
19

Angelina Jolie még mindig káprázatos

2 Komment

A színésznő végre ismét tiszteletét tette a vörös szőnyegen - ő volt a Academy of Motion Picture Arts and Sciences’ Governors díjátadó legfényesebb csillaga.

Vőlegényével, rövid hajjal már nem olyan szexi Brad Pittel és legnagyobb fogadott fiával, Maddox-szal érkezett Jolie kisasszony. A filmsztár egy Swarovski kristályokka kirakott Atelier Versace ruhakölteményben pompázott, kiegészítőnek pedig mindössze egy pár gyémánt fülbevalót választott. Káprázatosan festett!

A sminket azonban nem vitte túlzásba, de ez nem is volt baj: Angelinán még mindig imádjuk a macskaszemet. Erre mondják, hogy egyszerűen tökéletes?

24

Nem unalmas a pink, Jennifer?

3 Komment

Ha bikini, akkor csakis a pink és az árnyalatai léteznek Jennifer Aniston számára.

A sztárt jónéhányszor fotózták már bikiniben a lesifotósok az utóbbi években, de szinte kivétel nélkül minden alkalommal rózsaszín árnyalatú, netán lilás fürdőruhát viselt Brad Pitt exe. Sehol egy fekete, fehér, netán mintás darab - Jennél csakis a pink jöhet szóba. Persze ha azt nézzük, hogy szinte mindig más pasival nyaralt a sztár, a bikini már apróságnak tűnik, de azért lássuk azt a kissé egyoldalú repertoárt:

Sőt, a mozivásznon is rózsaszínt adnak rá:

04

Angelina Jolie megmutatta új testét

0 Komment

A műtéte után először mutatkozott Angelina Jolie a nyilvánosság előtt. Elegáns volt és sugárzóan szép.