Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Katalin hercegné nemrég megvált fordászától, akinek Disney-hercegnős tincseit köszönhette az elmúlt években. Az új fodrász keményen indított: először is sötétbarnára festette a hercegné haját, amitől sokkal idősebbnek néz ki. Az eredményt nem sokkal később fekete bársonyhajgumival fejelte meg. A döbbenettől szóhoz sem jutunk.

23

A kis Györgyhöz öltözött Katalin

0 Komment

Újabb nagy napon van túl Sarah Burton divattervező, aki az Alexander McQueen divatház vezetőjeként ismét egy családi eseményre öltöztethette Katalin hercegnét.

Carole Middletont szavazták meg a britek a legstílusosabb nagymamának. Ez az eredmény cseppet sem meglepő: Katalin is stílusikon, és az édesnanyja is remekül ötvözi az eleganciát és a letisztultságot a trendekkel.

Nem értjük Pippa Middletont. Nem kevés pénzhez jutott az első könyve megjelenése óta, a szülők is kőgazdagok, nővére pedig maga a hercegnő. Ő mégsem fizet divattanácsokért, inkább saját magát stylingolja. De miért is?

Leopárdmintás miniruhát, olcsó hatású gumiszerű leggingst, ezüst, válltöméses kardigánt adnának a legszívesebben a Kardashian testvérek Katalin hercegnőre. A hamarosan piacra kerülő kollekciójukból küldtek is neki néhányat. A hercegnő postafordultával küldette vissza őket.

Kardashian lányok X Dorothy Perkins