AJÁNLÓ
 
07:50
2012. 11. 28.
Katalin húgáról ma már nem hallani annyit, mint anno a királyi esküvő után, de néha azért Pippa...
A bejegyzés folyatódik
 
07:50
2012. 11. 28.
Újabb nagy napon van túl Sarah Burton divattervező, aki az Alexander McQueen divatház vezetőjeként...
A bejegyzés folyatódik
 
07:50
2012. 11. 28.
Most már komolyan nem értjük, miért makacskodik Pippa Middleton! A nővére az elsőszámú...
A bejegyzés folyatódik
 
07:50
2012. 11. 28.
Katalin hercegné nemrég megvált fordászától, akinek Disney-hercegnős tincseit köszönhette...
A bejegyzés folyatódik
 
07:50
2012. 11. 28.
Carole Middletont szavazták meg a britek a legstílusosabb nagymamának. Ez az eredmény cseppet...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem értjük Pippa Middletont. Nem kevés pénzhez jutott az első könyve megjelenése óta, a szülők is kőgazdagok, nővére pedig maga a hercegnő. Ő mégsem fizet divattanácsokért, inkább saját magát stylingolja. De miért is?

Pippa legutóbb egy ékszercég partiján vett részt. Ekrü színű selyemblúz, mellig érő olívazöld brokátszoknya, fekete!harisnya és egy "nemtudjukhovatenni" teveszőr színű cipellő. A szoknya se kutya - még mindig nem szeretjük ezt a brokát-anyagot, és a mellig érő fazont is csak ritkán. De a cipő szörnyen ormótlan, divatjamúlt és cseppet sem illik az összképbe. Egy testszínű harisnyával és egy fényes, nude platformcipővel jobb lett volna...A nyaklánc elmegy, kicsit talán fel is dobja a borzalmakat.



Az a baj, Pippa nem érzi ezt a divat-dolgot. Néha ő is bevállal egy merészebb darabot - mondjuk egy élénkzöld nadrágot, bőrdzsekit - de alapvetően fogalma sincs, hogyan ötvözze a szexit az elegánssal, a merészet a trendivel. Valószínűleg ő maga sem tudja még, milyen utat válasszon. Egyszer könyvet ír és visszafogottan partizik a szülőkkel, máskor vadul bulizik, minden bankár úriemberrel enyeleg és ott volt még az a fegyver-dolog is...



Pedig Pippának remek az alakja, szinte bármit magára aggathatna.

Legtöbbször azonban unalmas és közönséges lesz a szettje.



A stílusérzék valószínűleg nem öröklődik - Pippa mamája ugyanis nagyon érti a csíziót, és közel a hatvanhoz még mindig bomba formában van.



Természetesen ott van Katalin is, aki örökölte mamája kifinomultságát, ráadául neki még szakértők hada is segített a hercegnővé válás előtt. Az eredményt kívülről fújjuk - Katalin a 21. század első számú stílusikonja lett. Shoppingolhatna többet a hugicával...


És most ti jöttök: Nektek tetszik Pippa stílusa? Vagy Katalin az abszolút nyerő?