Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
20

Amikor elborul a divattervezők agya

3 Komment

Biztosan sokak szerint zseniálisak, formabontóak, eszméletlenül kreatívak, az átlagember, vagy az átlagnál kicsit divatérzékenyebbek szerint azonban rémület, ami a kifutókon folyik férfidivat címen. Nem elég, hogy a Burberry 2016-os tavaszi-nyári, férfiaknak tervezett kollekciója tömve van csipkével és áttetsző anyagokkal, a többi divatház is egyre extrémebb holmikkal rukkol elő. Csinos, jól öltözött, szexi úriemberek helyett mutatjuk, mikkel "kedveskednek" a hímeknek a nagy divatházak. Igyekszünk szeretni a különleges holmikat, de ez most nem az a pont. Reméljük, ez csak egy rossz pillanat, és a következő holmik közül egyetlen egy sem fogja befolyásolni azt, hogy jövőre mit hordanak a férfiak. 

Moschino:

Bobby Abley:

Craig Green:

KTZ:

Astrid Andersen:

Rory Parnell-Mooney:

17

Vágyölő kardigán

0 Komment

Amikor az ügyeletes stílusikon, Blake Lively visel kardigánt a flitteres ceruzaszoknyájához, az igenis szexi. Amikor az ügyeletes szépfiú, Ashton Kutcher visel kardigánt a vörös szőnyegen, az inkább vágyölő, mint csábító.

Manapság a férfiaknak lassan szebben lesz szedve a szemöldökük, mint nekünk, így nem csoda, ha a pasik a kardigánt is lenyúlták maguknak. Ma már nemcsak a bölcsészek és a fizikustanoncok vásárolják ezt a ruhadarabot - a "menő" városi fiúkák, topmenedzserek és a világsztárok is simán bevállalják. De kell ez nekünk? Hord egy igazi FÉRFI kardiánt? Valószínűleg túl szigorúak vagyunk, de nekünk még Dr. Darcy rénszarvasos pulcsija is jobban bejön, mint a pasi kardigánnal.

Lássuk, kik is vállalják be:

Ashton Kutcher szexi a maga 190 centijével és szemtelen tekintetével, de sokat ront rajta, hogy láthatóan imádja a kardigánt.

Azon nem lepődünk meg, hogy a nők első számú kedvence, bugyinedvesítő pillantású Ryan Gosling is kardigános pasi. Hát, ha Eva Mendesnek ez bejön...

David Beckhamen sem csodálkozunk, hiszen ő a metroszexuálisok atyja.

Jason kemény vagyok és modell a csajom Statham kardigánban egyszerűen csak vicces. Bár legalább nem laza szövésű, leheletvékony darabot visel.

Bond. James Bond Daniel Craig testén azt kell mondjuk, annyira nem is rossz a kardigán.

Itt végeztünk is a kereséssel. Annyit azért elárulunk, hogy abszolút férfias kedvenceinkről, Javier Bardemről és Vincent Cassellről 60 perc kutakodás után sem találtunk kardigános fotót...Vajon miért...Talán egy igazi Férfi tényleg nem hord kardigánt?