AJÁNLÓ
 
08:03
2013. 03. 23.
A trapéznadrág után íme egy újabb darab a 90-es évekből: a kertésznadrág. >> a...
A bejegyzés folyatódik
 
08:03
2013. 03. 23.
Heidi Klum egyre merészebb: a lassan negyvenéves szupermodell ezúttal gyorsétterembe invitálja...
A bejegyzés folyatódik
 
08:03
2013. 03. 23.
Heidi Klum sosem volt az a visszafogott stílusú topmodell, de a négygyermekes szupermami a válása...
A bejegyzés folyatódik
 
08:03
2013. 03. 23.
Nicki Minaj nem éppen a legízlésesebb sztár, de Christina Aguilera se kutya. Mindkét ribancszőke...
A bejegyzés folyatódik
 
08:03
2013. 03. 23.
Uma is ott volt a napokban a Berlini Filmfesztiválon, ahol egyszerűen káprázatosan nézett ki. Roppant...
A bejegyzés folyatódik
Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
23

Erre izgul Ryan Gosling?

0 Komment

Eva Mendes legutóbb hibázott, most azonban hozta a formáját: kacér volt és szexi, mindezt úgy, hogy nem kellett cicit vagy popsit villantania. Pár napja arról cikkeztek, hogy a színésznő megcsúnyult - hát, nekünk minden vágyunk, hogy ilyen csúnyák legyünk...

Nem hiába jár vele Ryan Gosling - Eva Mendes ízig-vérig nő. Nincs olyan férfi, aki ne sorolná az álomnői közé. Persze lehet őt utálni és fanyalogni különc stílusa miatt, de ez Evát abszolút hidegen hagyja: azt hord, amit csak akar, tök mindegy, hog az trendi vagy sem. Eva néhány napja David Lettermannál vendégeskedett, és ebben a Dolce and Gabbana ruhában csavarta az ujja köré a showmant. Eva az állatmintákat kopottbarna csizmával, zöld övvel és kockás kabáttal dobta fel, és még a szettől teljesen eltérő, színes napszemüveg sem rontott az összképen. Laza volt, szexi és vagány, jól látszik, ő nem görcsölt azon, miben lejtsen a kamerák elé. Hiszen jól tudja, gyakorlatilag egy zsákot is magára húzhatna.

Mostanában nemcsak Eva imádja az állatmintákat: legutóbb Heidi Klum is egy ilyen darabra szavazott. A német modell azonban nem variált, nem kombinált, és maradt a jól bevált trükköknél: fekete öv a derékon, dekolázs igen is meg nem is, plusz a fekete platformcipő. Izgalom nuku.

Szép, szép, hiszen ha Heidi az alakját mutatja, már nyert ügye van, de a két hölgyet összehasonlítva Eva százszor dögösebb.

Nektek melyik sztár állatmintái jönnek be jobban? Eva laza, szexi szettje vagy Heidi "kispárduca"?