Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
01

Új stílusikon született

0 Komment

Tavaly Jennifer Lawrence-t imádtuk mértéktelenül. Ez a rajongás még nem hagyott alább, ám egy új színésznő kezdi lesöpörni őt a stílustrónról. Lupita Nyong'o ma 31 éves, és a lábai előtt hever a fél divatvilág. Ha pedig vasárnap este Oscar-díjat kap, akkor az egész világ odáig lesz érte. Megmutatjuk, mi miért rajongunk érte.

Neki állnak a legjobban az élénk színek Hollywoodban - ez nem vitás. Türkizben például igazi istennő.

Kékben egyszerűen tökéletes.

Hófehérben csodaszép.

Feketében igen szexi.

És most jöhetnek a többiek. Mindet imádjuk!

Persze a színes sminkek, rúzsok sem maradhatnak ki. A legutóbbi magazinfotóiért egyenesen odáig vagyunk. Hajrá Lupita!

Hétvégén egyszerre több nagy műsor is fut a különböző csatornákon. A köztévén ott van A Dal, a Tv2-őn A Nagy Duett, az RTL 2 a Való Világgal áll a sorban. Bármelyiket is nézzük, divatmánként biztosan nem fogunk unatkozni, a csatornák ugyanis sportot űznek abból, hogy elrontsák, amit el lehet - tisztelet a kivételnek. A StílusZsaru arra volt kíváncsi, melyik celebnőt öltöztetik a legdögösebbre.

12

Kim Kardashian feneke mindent beterít

0 Komment

Ugyan valóban sokat fogyott a szülése óta Kim Kardashian, és az is tény, hogy a celebmamának jól áll a fehér, de azért nem árt vigyáznia. Legutóbb sikerült egy olyan nadrágot választania, amiben a feneke kétszer akkora, mint valójában.

Igazság szerint nem csak a nadrággal van bajunk: Kim kibuggyanó úszógumijának sem feltétlenül előnyös a most igen trendi, rövid szabású pulcsi. Mit szóltok Kim szettjéhez?

Szerintetek menő vagy ciki ez az összeállítás?

11

Istennő lett Uma Thurman

0 Komment

Uma is ott volt a napokban a Berlini Filmfesztiválon, ahol egyszerűen káprázatosan nézett ki. Roppant elegáns volt Dolce & Gabbana kreációjában, amihez bordó szőrmét választott.



Az összhatást a gyémánt ékszerek, a ragyogó smink és a fantasztikus frizura tették tökéletessé. Egyébként nem vagyunk nagy rajongói Uma stílusának, de azt meg kell hagyni, hogy a 43 éves sztár csúcsformában van - sosem láttuk még ilyen gyönyörűnek!



10

Magassarkút hord a macsó pasi 2014-ben?

6 Komment

Nagyon reméljük, hogy nem, és azt, amit a napokban rendezett londoni divatbemutatón láttunk, csak álmodtuk.

J.W. Anderson show-ja például roppant nőiesre sikeredett - a férfiakra magas sarkú cipő került. Na persze mondhatjuk, hogy régen is hordtak ilyeneket, no de tényleg ez kell nekünk? Ma a férfiak amúgy is nőiesek, az igazi pasik kihalófélben vannak, erre pedig még rátesz egy lapáttal ez az új cipődivat. Meg kell bolondulni...

Ti mit szólnátok, ha ilyen cipőt hordana a pasitok?