Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nagy Nikoletta győzedelmeskedett a pár nappal ezelőtti, Vaja Timi-féle szépségversenyen. Niki fiatal, bájos, de a blogoláshoz nem ért. Már így is van bőven elég tehetségtelen, önmagát beautybloggernek aposztrofáló hölgy Magyarországon, felesleges gyarapítani ezt a tábort. Persze az ingyen sminkcuccok csábítóak, de ami nem megy, azt kár erőltetni.

Pláne ILYEN angoltudással. Megnézni különösen érdemes ezt a videót, mert nagyon szórakoztató egy ilyen forró kispénteken.

Persze a kacsintással meg lehet győzni a pasikat, de hogy ettől egy nőnek sem jön meg a kedve edzeni, az holtbiztos...Azért ezt a pár másodpercet videót is látni kell!!

04

Ilyen az, amikor Victoria Beckham villant

0 Komment

No azért senki se számítson valami Rita Ora-féle brutálszexi göncre! Beckhamné 2 dolgot nem visel szívesen: ezek a színek és a sokat mutató ruhadarabok. Az, hogy a Posh Spice-féle cuccok simán felvehették a versenyt a mai villantáskirálylányokkal, már más tészta - Vic ugyanis igazi úrinő lett. 

A divattervező a minap New York-ban viselte ezt az áthajtós, májvaszínű darabot, ami egész sokat megmutatott Victoria combjaiból.

És ha ez még nem lett volna önmagában sokkoló, a magassarkúja is kék volt!! Csak így tovább, Vic!

2015 egyik nagy visszatérője a gladiátorszandál, ami egy igencsak feltűnő kiegészítő, és nagyon tudni kell viselni. Képtelenek vagyunk attól elvonatkoztatni, hogy ez a stílus csakis tűsarkakon mutat jól - ezt pedig egy remek példával tudjuk is szemléltetni. Ilyen egy lapos talpú gladiátorszandál:

Amit hiába a bájos Vanessa Hudgens visel, az végeredmény rémes.

És bár már kiver a víz Kendall Jennertől, rajta azért némileg másként mutat ez a stílus. Látjátok a különbséget? Szóval ha gladiátorszandál, akkor csakis egy szuperdögös darab!

JLo igazi puma, jól tudja, mivel kell meghódítani a fiatalabb generációt. Legutóbb is észvesztően nézett ki, ezúttal egy elég dögös csipkefelsőben pózolgatott.

Hihetetlen, de rajta még az is jól áll, ami gyakorlatilag senkin: a bő, térd alá érő nadrág, a culottes rémesen mutat minden nőn, Lopezen mégsem. 

Ugye?

A celeblány rajon a hálós, sokat mutató ruhadarabokért, de többnyire képtelen ezt ízlésesen véghezvinni.

Így tolja hálóban Kim K

Bezzeg Rachel McAdams! A színésznő új filmje, az Aloha premierjén észvesztően dögös volt, és nagyon ízlésesen oldotta meg ezt a háló-dolgot.

Ugye?