Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A modell a tegnapi Atelier Versace show-n tette tiszteletét, és bár nem vonult a kifutón, de akár meg is tehette volna. Halálos unjuk a sok-sok áttetsző ruhát, pláne ha azokat Kim Kardashian viseli, Rosie azonban egyszerűen elképesztő. Neki vétek takargatnia magát, tökéletes testéhez még csodaszép arcocska is társul. Már csak az a kérdés, melyik szögből is néz ki jobban...

Szemből:

Vagy ha épp pózol:

Hátulról:

Vagy ha egy lépcsőn sétálgat:

vagy elég, ha csak az arcát nézzük? Egyébként a lenti kép tökéletesen bizonyítja, hogy a nomakeup szexibb, mint bármi más...

Kim stílusa nem nagyon változott az évek múltával: mindegy, hogy babát vár vagy nem, a halászháló a ruhatárának elengedhetetlen kelléke. 

Jobban mondva a halászháló és a mamabugyi:

De ha ő élvezi, akkor mi is, bár be kell valljuk, jobban kedveljük a bájos kismamákat, mint ezt a némileg közönséges stílust. Meg mondjuk a finomabb sminket.

No de van, ami sosem változik, és Kim is ilyen:

Hajrá háló, csipke, áttetsző anyagok!

Szeretjük Clooney-asszony stílusát, mert kifinomult, remek ízlése van, és tökéletesen eltalálja, hova mit kell felvennie. De a kosztümök és az estélyik mellett simán visel laza, "emberi" szetteket is. A minap például a farmert monokrómmal kombinálta. 

Mi imádtuk: modern, divatos, remekül passzol a karcsú, vékony sztárfeleséghez.

20

Amikor elborul a divattervezők agya

3 Komment

Biztosan sokak szerint zseniálisak, formabontóak, eszméletlenül kreatívak, az átlagember, vagy az átlagnál kicsit divatérzékenyebbek szerint azonban rémület, ami a kifutókon folyik férfidivat címen. Nem elég, hogy a Burberry 2016-os tavaszi-nyári, férfiaknak tervezett kollekciója tömve van csipkével és áttetsző anyagokkal, a többi divatház is egyre extrémebb holmikkal rukkol elő. Csinos, jól öltözött, szexi úriemberek helyett mutatjuk, mikkel "kedveskednek" a hímeknek a nagy divatházak. Igyekszünk szeretni a különleges holmikat, de ez most nem az a pont. Reméljük, ez csak egy rossz pillanat, és a következő holmik közül egyetlen egy sem fogja befolyásolni azt, hogy jövőre mit hordanak a férfiak. 

Moschino:

Bobby Abley:

Craig Green:

KTZ:

Astrid Andersen:

Rory Parnell-Mooney:

Kevés nagyobb szépségbaki van annál, mintha egy nőről ordít, hogy póthajat visel. Az ilyen frizurákat ezért is kell gondosan beszárítani, mert ciki, ha itt-ott kificcen például a csomózás látványa. Például így:

De J Law-nak ezt sem tudjuk igazán felróni, ő valahogy még így is szexi. 

Ugye?

Bár az igazság az, hogy apró farmersortban még dögösebb. És tökjó stílusa is van!

és azok a combok!