Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
10

Magassarkút hord a macsó pasi 2014-ben?

6 Komment

Nagyon reméljük, hogy nem, és azt, amit a napokban rendezett londoni divatbemutatón láttunk, csak álmodtuk.

J.W. Anderson show-ja például roppant nőiesre sikeredett - a férfiakra magas sarkú cipő került. Na persze mondhatjuk, hogy régen is hordtak ilyeneket, no de tényleg ez kell nekünk? Ma a férfiak amúgy is nőiesek, az igazi pasik kihalófélben vannak, erre pedig még rátesz egy lapáttal ez az új cipődivat. Meg kell bolondulni...

Ti mit szólnátok, ha ilyen cipőt hordana a pasitok?

05

Katie Holmes újratöltve

3 Komment

Katie Holmes-nak kétségkívül jót tett a válás. Azt nem mondjuk, hogy stílust váltott - Tom Cruise mellett ugyanis nem nagyon volt neki olyan...



Katie szabad, mint a madár. Persze a paparazzók a nyomában vannak, de őt ez már nem érdekli. Láthatóan remekül érzi magát a bőrében. Végre nem kell megfelelnie a férjének, aki valljuk be, úgy írányította, mint egy csini kis bábut. Katie most önmaga lehet - feketében méghozzá, dögös fürtökkel, és trendi cipellővel.



A műmosoly is leolvadt az arcáról - olyan ez a lány, mintha kicserélték volna. Egyszerű kisfeketéjében is nagyon szexi, de még mindig bűbájos. Egyben van, de nagyon.



A cipője különösen ott van: nem hivalkodó, de egyedi, és remekül passzol az összképhez. Demi Moore például egyre rusnyább a válása óta - tanulhatna Katie-től!

És most ti jöttök: Nektek bejön Katie Holmes új stílusa?

Marion Cotillard azon kevés színésznők egyike, akik mesterien veszik a vörös szőnyeges akadályokat. Stílusos, kellemes, kreatív, ritkán hibázik - a minap azonban sikerült neki. Ő is belekezdett egy olyan trend népszerűsítésébe, amelyet eddig az öltözködés egyik legnagyob hibájának tartottunk és amiről álmunkból nem gondoltuk volna, hogy visszatér. Tévedtünk.


Kép forrása