Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
20

Amikor elborul a divattervezők agya

3 Komment

Biztosan sokak szerint zseniálisak, formabontóak, eszméletlenül kreatívak, az átlagember, vagy az átlagnál kicsit divatérzékenyebbek szerint azonban rémület, ami a kifutókon folyik férfidivat címen. Nem elég, hogy a Burberry 2016-os tavaszi-nyári, férfiaknak tervezett kollekciója tömve van csipkével és áttetsző anyagokkal, a többi divatház is egyre extrémebb holmikkal rukkol elő. Csinos, jól öltözött, szexi úriemberek helyett mutatjuk, mikkel "kedveskednek" a hímeknek a nagy divatházak. Igyekszünk szeretni a különleges holmikat, de ez most nem az a pont. Reméljük, ez csak egy rossz pillanat, és a következő holmik közül egyetlen egy sem fogja befolyásolni azt, hogy jövőre mit hordanak a férfiak. 

Moschino:

Bobby Abley:

Craig Green:

KTZ:

Astrid Andersen:

Rory Parnell-Mooney:

Kevés nagyobb szépségbaki van annál, mintha egy nőről ordít, hogy póthajat visel. Az ilyen frizurákat ezért is kell gondosan beszárítani, mert ciki, ha itt-ott kificcen például a csomózás látványa. Például így:

De J Law-nak ezt sem tudjuk igazán felróni, ő valahogy még így is szexi. 

Ugye?

Bár az igazság az, hogy apró farmersortban még dögösebb. És tökjó stílusa is van!

és azok a combok!

Nagy Nikoletta győzedelmeskedett a pár nappal ezelőtti, Vaja Timi-féle szépségversenyen. Niki fiatal, bájos, de a blogoláshoz nem ért. Már így is van bőven elég tehetségtelen, önmagát beautybloggernek aposztrofáló hölgy Magyarországon, felesleges gyarapítani ezt a tábort. Persze az ingyen sminkcuccok csábítóak, de ami nem megy, azt kár erőltetni.

Pláne ILYEN angoltudással. Megnézni különösen érdemes ezt a videót, mert nagyon szórakoztató egy ilyen forró kispénteken.

Persze a kacsintással meg lehet győzni a pasikat, de hogy ettől egy nőnek sem jön meg a kedve edzeni, az holtbiztos...Azért ezt a pár másodpercet videót is látni kell!!

Lady Gaga nem ismer se Istent, se embert, már ami a külsejét illeti. A nyers marhabőr kosztüm után nemigen tud újat mutatni, de azért a gyémánt bimbótakarós, lyukas neccharisnyás szettjét érdemes meglesni.

és ez még mind semmi:

Reméljük, azért a közelgő lagzijára valami kicsit szolidabbat választ Gaga...

Ma 50 éves a nő, aki imádja a milliomos udvarlókat, akit megcsaltak egy prostituálttal, és aki nyilván plasztikáztat, mégis, gyönyörű és őrülten dögös. Boldog szülinapot, Liz!