Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tudjuk, tudjuk, állapotos nőről vagy jót, vagy semmit, de akkor sem mehetünk el Kim K legújabb szettje mellett szó nélkül. 

Szó sincs arról, hogy hófehéret ne vehetne fel az, aki nem csontkollekció, sőt, de így, ez a garbós fazon és a nagyon feszülős anyag csak még jobban kiemeli Kim idomait.

Mi valami kevésbé kényelmetlent is el tudnánk képzelni ebben a nyári hőségben.

És biztosan Kim is, mert volt idő, amikor eltalálta, milyen göncök állnak neki igazán jól. Bármi jobb lenne, mint a fenti American Apparel ruci.

Paris Hilton húga a héten mondja ki a boldogító igent, természetesen egy hasonlóan jómódó család sarjának, James "kigondoltavolna" Rothschild-nak. A nagy nap előtt a leendő feleség még megleste Párizsban, mi is lesz a divat jövőre, és tette mindezt egy némileg sokat mutató ruhában. Ha szemből nézzük, még semmi extra sincs a fehér göncben:

Hátulról azonban nem lehet nem észrevenni ezt a cseles kik popsivillantást:

Egy valaki most biztosan pipa, és az nem más, mint Paris, aki megszokta, hogy róla szól az évilágon minden...

Párizsban már javában zajlik a haute couture divathét, így nem csoda, ha a fények városába sereglik az összes gyönyörű modell. Hétfőn este tartották a Vogue Paris Foundation Gálát, ahol akadt jópár szépség a vörös szőnyegen. Ott volt például Irina Shayk, aki vörösben nyomult - és nagyon jól tette.

Bár neki nagyjából minden jól áll:

Rosie Huntington-Whiteley is elhozta égig érő combjait:

Akárcsak Leonardo DiCaprio exe, Bar Refaeli:

A helyzet pedig az, hogy Naomi Campbell bármelyik hölgy édesanyja lehetne, mégis iszonyúan jól fest mind a mai napig. 

07

Pippa Middleton még mindig jó nő

0 Komment

Katalin húgáról ma már nem hallani annyit, mint anno a királyi esküvő után, de néha azért Pippa is igyekszik nyomatékosítani: köszöni, jól van, még mindig szeret divatozni, és igyekszik stílusos maradni. Így volt ez anno a kis György keresztelőjén: 

És nem volt ez másképp Sarolta keresztelőjén sem. Ez az Emilia Wickstead ruha mesésen állt a fiatal nagynéninek:

A szín, a fazon is tökéletes volt, annak pedig külön örültünk, hogy a rózsaszín is bekerült a képbe. Wow!

A modell a tegnapi Atelier Versace show-n tette tiszteletét, és bár nem vonult a kifutón, de akár meg is tehette volna. Halálos unjuk a sok-sok áttetsző ruhát, pláne ha azokat Kim Kardashian viseli, Rosie azonban egyszerűen elképesztő. Neki vétek takargatnia magát, tökéletes testéhez még csodaszép arcocska is társul. Már csak az a kérdés, melyik szögből is néz ki jobban...

Szemből:

Vagy ha épp pózol:

Hátulról:

Vagy ha egy lépcsőn sétálgat:

vagy elég, ha csak az arcát nézzük? Egyébként a lenti kép tökéletesen bizonyítja, hogy a nomakeup szexibb, mint bármi más...