Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
04

Ilyen az, amikor Victoria Beckham villant

0 Komment

No azért senki se számítson valami Rita Ora-féle brutálszexi göncre! Beckhamné 2 dolgot nem visel szívesen: ezek a színek és a sokat mutató ruhadarabok. Az, hogy a Posh Spice-féle cuccok simán felvehették a versenyt a mai villantáskirálylányokkal, már más tészta - Vic ugyanis igazi úrinő lett. 

A divattervező a minap New York-ban viselte ezt az áthajtós, májvaszínű darabot, ami egész sokat megmutatott Victoria combjaiból.

És ha ez még nem lett volna önmagában sokkoló, a magassarkúja is kék volt!! Csak így tovább, Vic!

2015 egyik nagy visszatérője a gladiátorszandál, ami egy igencsak feltűnő kiegészítő, és nagyon tudni kell viselni. Képtelenek vagyunk attól elvonatkoztatni, hogy ez a stílus csakis tűsarkakon mutat jól - ezt pedig egy remek példával tudjuk is szemléltetni. Ilyen egy lapos talpú gladiátorszandál:

Amit hiába a bájos Vanessa Hudgens visel, az végeredmény rémes.

És bár már kiver a víz Kendall Jennertől, rajta azért némileg másként mutat ez a stílus. Látjátok a különbséget? Szóval ha gladiátorszandál, akkor csakis egy szuperdögös darab!

A visszafogott énekesnő igyekezett annyi gyönyörű világsztárt belezsúfolni a Bad Blood című klipjébe, amennyit csak lehetett. A klipet itt nézheted meg, és már mutatjuk is, kik versenyeznek a "Taylor Swift legdögösebb kelléke" címért. Érdekesség, hogy a videóhoz körülbelül 13.000 dollárnyi terméket kölcsönzött a stáb egy Los Angeles-i szexshopból. 

No de mutatjuk is az amazonokat. Ki legyen a győztes?

Taylor Swift

Selena Gomez

Jessica Alba

Gigi Hadid

Cara Delevingne

Cindy Crawford

Ellen Pompeo

Ellie Goulding

Karlie Kloss

Lily Alridge

Zendaya

Mariska Hargitay

Martha Hunt

Lena Dunham

Hayley Williams

Hailee Steinfeld

JLo igazi puma, jól tudja, mivel kell meghódítani a fiatalabb generációt. Legutóbb is észvesztően nézett ki, ezúttal egy elég dögös csipkefelsőben pózolgatott.

Hihetetlen, de rajta még az is jól áll, ami gyakorlatilag senkin: a bő, térd alá érő nadrág, a culottes rémesen mutat minden nőn, Lopezen mégsem. 

Ugye?

A celeblány rajon a hálós, sokat mutató ruhadarabokért, de többnyire képtelen ezt ízlésesen véghezvinni.

Így tolja hálóban Kim K

Bezzeg Rachel McAdams! A színésznő új filmje, az Aloha premierjén észvesztően dögös volt, és nagyon ízlésesen oldotta meg ezt a háló-dolgot.

Ugye?