Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nem értjük Pippa Middletont. Nem kevés pénzhez jutott az első könyve megjelenése óta, a szülők is kőgazdagok, nővére pedig maga a hercegnő. Ő mégsem fizet divattanácsokért, inkább saját magát stylingolja. De miért is?

27

Jó bőr a sztárfeleség

1 Komment

Igazán kevés sztár ruhatárától alélunk el, de Miranda Kerr azért közéjük tartozik. Ő egyszerűen tökéletes. Miranda nemcsak estélyi ruha-választásban zseniális, de a hétköznapokban is trendi, stílusos, klasszikus.



24

Nem telik varrónőre, Jennifer?

1 Komment

Jennifer Lopez nadrágja irdatlanul hosszú. Nem valószínű, hogy ez lesz az új trend, a sztár egyszerűen csak hanyag volt. Netán nem telik neki varrónőre?


22

Heidi Klumban benne van a K-Faktor

0 Komment

Heidi Klum sosem volt az a visszafogott stílusú topmodell, de a négygyermekes szupermami a válása óta mintha nem tudná eldönteni, mi a különbség a merészen tökéletes és a kurvás megjelenés között. Idén többször is bizonyította, hogy benne van a K-Faktor, ugyanakkor találtunk az útszéli szereléseihez nagyon is hasonlító, mégis hiperstílusos darabokat is a ruhatárában. Íme!

Heidi sosem titkolta, hogy bombateste van, ami négy gyerek után is olyan irigylésre méltó, hogy zokogva borulnánk a tükörképünk elé egy esetleges testcsere után. Tökéletesen megértjük, hogy szereti magát mutogatni - ki nem tenné a helyében? - csak nem mindegy, hogyan. A mostani trendeket követő meztelenre öltözés, amivel legutóbb Kristen Stewart is "sokkolta" a nagyérdeműt, Heidinek már a cannes-i filmfesztiválhoz kapcsolódó egyik eseményen sikerült. A több rétegnyi tüll és csipke kombinációjával készült "ruha" alá nem kell fehérnemű sem. Elképzeltétek, hogy úgy beszélgettek valakivel, hogy végig azon gondolkoztok, hol van a bugyija? Sokkal dögösebb megoldás a hasonló színű és hasonló anyagból készült, mélyen dekoltált alkalmi ruha.

21

Nagyibugyi a vörös szőnyeg sztárja

0 Komment

Kétség sem férhet hozzá, hogy idén a vörös szőnyeg egyik legnagyobb sztárja a nagyibugyi volt. Amit Bridget Jones - Renée Zellweger még szégyenkezve takargatott a szívtipró Hugh Grant elől, azt boldogan fürdették meg a vakufényben a sztárok. Kíváncsiak vagyunk, a magyar celebek között mikor látjuk a külföldi sztároktól ellesett, és még elcseszettebb verziókat.