Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
22

Elbántak a nőies nőkkel a Voice-ban

6 Komment

Tegnap este a Voice első élő adásában bebizonyosodott, hogy a műsor stylistja nem tud mit kezdeni a nőies, kerek idomokkal. Két versenyző és a sztárvendég is lehetetlenül előnytelen ruhát kapott, mintha direkt akart volna kiszúrni velük.

19

Pippa Middleton belilult

1 Komment

Most már komolyan nem értjük, miért makacskodik Pippa Middleton! A nővére az elsőszámú stílusikon lett 2012-ben, a mamáját pedig a legstílusosabb ötvenesek között tartják számon egy internetes szavazás alapján. Úgy tűnik, Pippának viszont nincs sok érzéke az öltözködéshez. Akkor viszont miért fogad fel egy stílustanácsadót?

2012 a villantások éve, ez nem vitás. A legutóbb LeAnn Rimes hajlongott addig, míg végül egy lesifotósnak sikerült lekapnia a mellbimbóját - a ruha alatt! Nekünk csak egy szakmai kérdésünk van az illetékesek felé. Hol van ilyenkor a villantásgátló mellbimbótapasz?

17

Tóth Gabi bögyös, de nem dögös

24 Komment

Jó lenne tudni, vajon mi ütött Tóth Gabi stylistjába, az énekesnő ugyanis teljesen alulmúlta magát az X-Faktor fináléjában. Kicsit olyan érzésünk volt, mintha kezdene cinisedni. (Igen, Zalatnay.) Ez viszont kicsit sem áll jól neki.

Úgy tűnik, Kristen Stewart megtalálta a stílusát, aminek egyrészt nagyon örülünk, mert eddig stílustalanul és förtelmesen öltözködött, most viszont stílusosan förtelmes. Még egy kicsit idősödik, és jó eséllyel lesz az egyik legprovokatívabban öltözködő divatikon - ha addig el nem tűnik a süllyesztőben. Mi látjuk benne a potenciált, addig viszont kénytelenek vagyunk elviselni az újabb és újabb baklövéseit - legutóbb ezt a ruhát.