Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
16

Rémes látvány a bajszos fenék

3 Komment

Amelle Berrabah énekesnőt kis híján elvitték a stíluszsaruk a British Summer Time fesztiválról, a Hyde Parkból. A barna sztár fesztiválszettje nálunk kiverte a biztosítékot.

A hatalmas fenéken nem szívderítő látvány egy mintás, enyhén szólva is áttetsző macskanaci. Amelle azonban nem volt rest a kerek idomait mutogatni: egy bugyit és minden mást közszemlére tevő, bajuszos New Look leggings-t húzott falatnyit toppal. Csípőig még minden rendben lenne, a minták és a vékony anyag azonban a duplájára növelték a dalos pacsirta amúgy sem kifejezetten fokhagymagerezd popsijának méretét.

Semmi gond azzal, ha valaki nem nádszálvékony, sőt. Vagányan és kreativitással sok mindent meg lehet oldani, akár a mintás macskanacit is, Amelle szettjére azonban nincs mentség.

04

Angelina Jolie megmutatta új testét

0 Komment

A műtéte után először mutatkozott Angelina Jolie a nyilvánosság előtt. Elegáns volt és sugárzóan szép.


23

Hová tűntek Tóth Gabi mellbimbói?

3 Komment

Tóth Gabi táncait imádjuk, szeretjük, de két dolgot nem értünk. Hogyan maradhatott a Szombat Esti Lázban a hajlongós bécsi keringő alatt Tóth Gabi mellein a pánt nélküli ruha? illetve hová tűntek Tóth Gabi mellbimbói? A kérdés költői volt. Aki mégis szeretne/tud válaszolni, kommentben megteheti.

01

Audrey Tautou meglepő villantása

0 Komment

Villantott már boldog, boldogtalan a sztárvilágban, de vannak olyanok, akikről álmunkból sem gondoltuk volna, hogy ilyet tesznek. Közéjük tartozik a bájos francia színésznő, Audrey Tautou is.

08

Kitiltották a mellbimbókat a Grammyről

1 Komment

A mellbimbók, a kőművesdekoltázsok, az ágyékok és a legintimebb testrészek biztosan hiánycikk lesznek a Grammy-gála vörös szőnyegén. Az 55. díjátadót közvetítő CBS csatorna nyílt levélben tették közzé, milyen öltözködési szabályoknak kell megfelelnie annak, aki a Grammy-re öltözik.

Képek a 2012-es Grammy-gáláról

«
12