Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Magyarország kis ország, ahol sok fiatal tehetséges divattervező él, de csak kevés tudna 16 lányt plusz műsorvezetőt, plusz istentudjamégkit felöltöztetni, hogy az pont olyan fogyaszthatóan nézzen ki ahogy egy szépségverseny megkívánja. Benes Anita és a Daalarna viszont pont ilyen. Azt viszont ő sem garantálhatja, hogy minden évben kitermel annyi különböző ruhát, hogy egyiket-másikat ne lássuk viszont.



Sarka Kata a Story-gálán - Fotó: Life.hu

A színházi világ Oscarjának (jaj!) tartott Tony-gálát vasárnapról hétfőre tartották. A fotók alapján megállapítottuk, hogy még az A-listás sztárok sem fektetnek annyi energiát ebbe az eseménybe, amennyit a rommá fényképezett Oscarra. Elképesztően sok borzalmas ruhát gyűjtöttünk össze az elmúlt évekből - ezeket egyszerűen muszáj megmutatnunk. Szörnyülködés indul!

Jessica Chastain (2012) fájdalmas arca teljesen érthető: elég csak a mellkasára lapított melleire néznünk. Aúcs!

07

Azta! Szőkén hódít Anne Hathaway

0 Komment

Hol van már a szolid, barna lány, aki pár hónapja Oscart nyert?

Anne Hathaway komolyan vette, hogy az idei MET Gálán a punk stílus a "kötelező", így atomszőkére festette a haját, és előszedte a legdögösebb Valentino Couture ruháját. A darab szexi volt, a cici is kivillant belőle, de Anne mesésen nézett ki. Végre dögös volt a bájos színésznő! A többi sztár is nagyon komolyan vette a punk stílust, ide kattintva megnézheted, milyen ruhákat viseltek a hírességek.

A sztár sminkjét is imádtuk, Anne hatalmas szemeit még jobban kiemeli a füstös smink. Csak így tovább, Hathaway-kisasszony!

Nektek hogy tetszik az "Új Anne"?

08

Kitiltották a mellbimbókat a Grammyről

1 Komment

A mellbimbók, a kőművesdekoltázsok, az ágyékok és a legintimebb testrészek biztosan hiánycikk lesznek a Grammy-gála vörös szőnyegén. Az 55. díjátadót közvetítő CBS csatorna nyílt levélben tették közzé, milyen öltözködési szabályoknak kell megfelelnie annak, aki a Grammy-re öltözik.

Képek a 2012-es Grammy-gáláról