Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
05

Emma Watson eltüntette melleit

1 Komment

A Harry Potter-filmek sztárja stílusikon, az nem vitás. Az pedig más kérdés, hogy amit most látunk, az annyira mégsem tetszik.

04

Szívecskés blúz hódít Hollywoodban

0 Komment

De nem az oviban menőznek ezzel a sztárcsemeték! Victoria Beckham és One Direction Harry Styles is rákattant a szívecskékre.

Ha Beckhamné valamit felvesz, az pillanatok alatt trendi lesz. A stíluskirálynő új kedvence egy szívecskék Burberry blúz. Szép, szép, de mi nem adnánk 500 dollárt ezért a falatka anyagért. De nemcsak VB kattant rá a mintákra - a One Direction énekesének, a fiatal Harry Stylesnak is bejön ez a stílus. Ő azonban bordó helyett a kékre voksolt.

Sőt, a szöszi Elle Fanning is ebben a darabban mutatkozik az ausztrál Miss Vogue címlapján. Egyelőre még nem tudjuk átérezni, mitől is ennyire népszerű ez a blúz, de Hollywoodban most erre indul be a divatvilág.

25

Szarvacskákkal nyomul Miley Cyrus

0 Komment

A húszéves sztár új frizurával vagánykodik. Reméljük, trendet azért nem teremt aprócska copfjaival...

29

Felszerszámozott sztárok

0 Komment

Minél több, minél látványosabb, minél változatosabb - talán így lehet leírni az idei bizsutrendet. Szezonok óta tartják magukat a méretes ékszerek, a karkötőhalmozás és az előkeméretű nyakékek után idén a minél több gyűrű és a minél látványosabb fülékszer is divatos. Hogy a trendkövető sztároknak ezek közül épp melyik a kedvence, az sem marad titokban.

Rihanna

16

Rémes látvány a bajszos fenék

3 Komment

Amelle Berrabah énekesnőt kis híján elvitték a stíluszsaruk a British Summer Time fesztiválról, a Hyde Parkból. A barna sztár fesztiválszettje nálunk kiverte a biztosítékot.

A hatalmas fenéken nem szívderítő látvány egy mintás, enyhén szólva is áttetsző macskanaci. Amelle azonban nem volt rest a kerek idomait mutogatni: egy bugyit és minden mást közszemlére tevő, bajuszos New Look leggings-t húzott falatnyit toppal. Csípőig még minden rendben lenne, a minták és a vékony anyag azonban a duplájára növelték a dalos pacsirta amúgy sem kifejezetten fokhagymagerezd popsijának méretét.

Semmi gond azzal, ha valaki nem nádszálvékony, sőt. Vagányan és kreativitással sok mindent meg lehet oldani, akár a mintás macskanacit is, Amelle szettjére azonban nincs mentség.