Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
04

Ilyen az, amikor Victoria Beckham villant

0 Komment

No azért senki se számítson valami Rita Ora-féle brutálszexi göncre! Beckhamné 2 dolgot nem visel szívesen: ezek a színek és a sokat mutató ruhadarabok. Az, hogy a Posh Spice-féle cuccok simán felvehették a versenyt a mai villantáskirálylányokkal, már más tészta - Vic ugyanis igazi úrinő lett. 

A divattervező a minap New York-ban viselte ezt az áthajtós, májvaszínű darabot, ami egész sokat megmutatott Victoria combjaiból.

És ha ez még nem lett volna önmagában sokkoló, a magassarkúja is kék volt!! Csak így tovább, Vic!

11

Victoria Beckham kedvence a lebernyege

1 Komment

A divattervező mostanában a New York-i Divatheteken zsizseg, és most már azt is tudjuk, melyik a kedvenc saját tervezésű ruhadarabja.

Victoria lábai előtt hever New York, és minden róla szól. A hétvégén még Anna Wintourt is elkápráztatta a tervezőnő pici lánya, a kritikusok pedig szerették a focistafeleség kollekcióját.

A napokban Beckhamné feltett egy fotót az egyik saját tervezésű darabjáról a közösségi oldalára, és a kreációt a kedvenceként aposztrofálta. Sőt, később ő maga is ebben flangált Manhattanben.

Hát, nekünk nem igazán nyerte el a tetszésünket a 60-as éveket szimbolizáló kék ruha: túlságosan bő, és a kelleténél jóval többet takat. Trendi vagy sem, láttunk már ennél százszor jobb VB kreációt, és a véleményünk akkor sem változik, ha egy pillantást vetünk a dögös, szexi fekete bokacsizmára.

06

Beckhamné lapossarkúban? Na ne!

0 Komment

A minap megtörtént az, ami szökőévente egyszer: Victoria Beckham lapos sarkú cipőben vásárolgatott a gyerekekkel. A tizenhárom éves Brooklyn már nagyobb a mamánál.