Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nagy Nikoletta győzedelmeskedett a pár nappal ezelőtti, Vaja Timi-féle szépségversenyen. Niki fiatal, bájos, de a blogoláshoz nem ért. Már így is van bőven elég tehetségtelen, önmagát beautybloggernek aposztrofáló hölgy Magyarországon, felesleges gyarapítani ezt a tábort. Persze az ingyen sminkcuccok csábítóak, de ami nem megy, azt kár erőltetni.

Pláne ILYEN angoltudással. Megnézni különösen érdemes ezt a videót, mert nagyon szórakoztató egy ilyen forró kispénteken.

Persze a kacsintással meg lehet győzni a pasikat, de hogy ettől egy nőnek sem jön meg a kedve edzeni, az holtbiztos...Azért ezt a pár másodpercet videót is látni kell!!

24

Aki elszedte Miley Cyrus szívszerelmét

2 Komment

Eiza Gonzalez fiatal, gyönyörű, és nem mellesleg a világ egyik legszexibb színésze hagyta ott érte a menyasszonyát.

25

Szarvacskákkal nyomul Miley Cyrus

0 Komment

A húszéves sztár új frizurával vagánykodik. Reméljük, trendet azért nem teremt aprócska copfjaival...

Magyarország kis ország, ahol sok fiatal tehetséges divattervező él, de csak kevés tudna 16 lányt plusz műsorvezetőt, plusz istentudjamégkit felöltöztetni, hogy az pont olyan fogyaszthatóan nézzen ki ahogy egy szépségverseny megkívánja. Benes Anita és a Daalarna viszont pont ilyen. Azt viszont ő sem garantálhatja, hogy minden évben kitermel annyi különböző ruhát, hogy egyiket-másikat ne lássuk viszont.



Sarka Kata a Story-gálán - Fotó: Life.hu