Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rihanna stílusa verhetetlen: többnyire meghökkentő, de legalább egyedi, fantáziadús. Ez a zöld otthonka azonban nem lett a kedvencünk. Hová tűnt Rihanna?

A fehér Chanel-loafer azért elég trendi, a zöld hátizsák különösen, az összhatás mégis nagyon nyanyásra sikeredett. Ja, a nyaklánc meg szimplán csak fura, és biztos elég kényelmetlen. 

A smink azért ütős, nincs a világon még egy nő, akinek ilyen jól áll a sötét rúzs!

Kissé elengedte magát az énekesnő. Szerencsére mindezt a szülőföldjén, Barbadoson tette.

A napokban tartották a karnevált Barbados fővárosában, Bridegtown-ban. Rihanna igazi partimacskaként természetesen tiszteletét tette a nagy eseményen, nem is akárhogyan.

Míg nálunk farmersortban és trikókban fesztiváloznak a fiatalok, a világsztár kicsit vagányabban nyomja. Flitteres, félig átlátszó dressz, ami akár egy szexi egyberészes fürdőruha is lehetne - ki tudja, Riri minek hívja az effélét. Mindehhez jön a sok-sok csillogó kiegészítő, egy Converse tornacipő és egy hatalmas testőr. Így bulizik Rihanna.

Barbadoson igencsak elengedte magát - rosszabb pillanataiban a földön is fetrengett egy kicsit. De azért szeretjük az egzotikus szépséget. Bulizzon csak, hiszen alig múlt 25 éves.

29

Felszerszámozott sztárok

0 Komment

Minél több, minél látványosabb, minél változatosabb - talán így lehet leírni az idei bizsutrendet. Szezonok óta tartják magukat a méretes ékszerek, a karkötőhalmozás és az előkeméretű nyakékek után idén a minél több gyűrű és a minél látványosabb fülékszer is divatos. Hogy a trendkövető sztároknak ezek közül épp melyik a kedvence, az sem marad titokban.

Rihanna

10

Hová lett Rihanna haja?

0 Komment

Rihanna négy hónapja kisfiús hajat vágatott magának. A minap azonban már hátközépig érő loknikat viselt, de nem ám akárhogyan...