Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Már nem elég, hogy a celebmami úton útfélen sokkol a szettjeivel, de kislányából is igyekszik bazári majmot csinálni. Azt egészen megszoktuk, hogy kicsi Nort West többnyire feketébe bújuk, ám a legújabb szettje már tényleg nem való egy 2, de még egy 12 évesnek sem. Még mindig az a kérdés: miért kell egy totyogó kisgyereket felnőttnek öltöztetni?

Tudjuk, tudjuk, állapotos nőről vagy jót, vagy semmit, de akkor sem mehetünk el Kim K legújabb szettje mellett szó nélkül. 

Szó sincs arról, hogy hófehéret ne vehetne fel az, aki nem csontkollekció, sőt, de így, ez a garbós fazon és a nagyon feszülős anyag csak még jobban kiemeli Kim idomait.

Mi valami kevésbé kényelmetlent is el tudnánk képzelni ebben a nyári hőségben.

És biztosan Kim is, mert volt idő, amikor eltalálta, milyen göncök állnak neki igazán jól. Bármi jobb lenne, mint a fenti American Apparel ruci.

Kim stílusa nem nagyon változott az évek múltával: mindegy, hogy babát vár vagy nem, a halászháló a ruhatárának elengedhetetlen kelléke. 

Jobban mondva a halászháló és a mamabugyi:

De ha ő élvezi, akkor mi is, bár be kell valljuk, jobban kedveljük a bájos kismamákat, mint ezt a némileg közönséges stílust. Meg mondjuk a finomabb sminket.

No de van, ami sosem változik, és Kim is ilyen:

Hajrá háló, csipke, áttetsző anyagok!

A celeblány rajon a hálós, sokat mutató ruhadarabokért, de többnyire képtelen ezt ízlésesen véghezvinni.

Így tolja hálóban Kim K

Bezzeg Rachel McAdams! A színésznő új filmje, az Aloha premierjén észvesztően dögös volt, és nagyon ízlésesen oldotta meg ezt a háló-dolgot.

Ugye? 

12

Kim Kardashian feneke mindent beterít

0 Komment

Ugyan valóban sokat fogyott a szülése óta Kim Kardashian, és az is tény, hogy a celebmamának jól áll a fehér, de azért nem árt vigyáznia. Legutóbb sikerült egy olyan nadrágot választania, amiben a feneke kétszer akkora, mint valójában.

Igazság szerint nem csak a nadrággal van bajunk: Kim kibuggyanó úszógumijának sem feltétlenül előnyös a most igen trendi, rövid szabású pulcsi. Mit szóltok Kim szettjéhez?

Szerintetek menő vagy ciki ez az összeállítás?

«
123