Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A visszafogott énekesnő igyekezett annyi gyönyörű világsztárt belezsúfolni a Bad Blood című klipjébe, amennyit csak lehetett. A klipet itt nézheted meg, és már mutatjuk is, kik versenyeznek a "Taylor Swift legdögösebb kelléke" címért. Érdekesség, hogy a videóhoz körülbelül 13.000 dollárnyi terméket kölcsönzött a stáb egy Los Angeles-i szexshopból. 

No de mutatjuk is az amazonokat. Ki legyen a győztes?

Taylor Swift

Selena Gomez

Jessica Alba

Gigi Hadid

Cara Delevingne

Cindy Crawford

Ellen Pompeo

Ellie Goulding

Karlie Kloss

Lily Alridge

Zendaya

Mariska Hargitay

Martha Hunt

Lena Dunham

Hayley Williams

Hailee Steinfeld

18

Cindy Crawford még mindig bombanő

1 Komment

A 90-es évek legendás topmodellgenerációjának egyik leggyönyörűbb tagja Cindy Crawford volt. Akárhogy is nézzük, évtizedekkel karrierje csúcspontja után még mindig fantasztikusan néz ki.

Cindy a napokban Chilében jelent meg a vörös szőnyegen, és káprázatosan festett. Szinte alig hisszük el, hogy 47 éves! Nyilván ő is botoxoltat, és kipróbál minden fiatalító eljárást, de ezt mégis olyan ügyesen teszi, hogy nem csinált magából plasztikrémet - ellentétben Nicole Kidmannel.

Cindy szeme alatt vannak karikák, a bőrén is látszik, hogy már nem húszéves, de mindez kit érdekel? Olyan magabiztosan pózol a kamerának, hogy simán elhisszük: ő még mindig a világ egyik legjobb nője.

George Michael június 25-én volt 50 éves. Ennek örömére megnéztük a Freedom 90! klipjét, amelyben az akkori legnagyobb női és férfi szupermodellek szerepeltek (kivéve Claudia Schiffer, ez hogy lehet?). Elég fantáziátlan lenne megmutatni, hogy néz ki ma a "Szuper ötös", ezért inkább megmutatjuk, kiket castingolnánk be 2013-ban a klipbe. Előre szólunk: a pasikkal nem foglalkozunk, az maradjon meg a Szexpázsit blognak!