Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
10

Csupasz combok tömkelege az X-Faktorban

0 Komment

Az eheti döntőt leginkább a bugyiig felsliccelt estélyik jellemezték.

A szombati döntőben nemcsak Lilu viselt merészen felsliccelt ruhakölteményt. Danics Dóra ruháitól eddig nem voltunk elájulva, a héten mégis megkövetjük a szőke lányt, ugyanis végtelenül szexi volt a színpadon. A sárga ruha fantasztikusan állt Dórának, aki kétségkívül most volt a leggyönyörűbb.

A duettben pedig egy fekete, szintén merészen felsliccelt darabot viselt - ez a ruha is pompásan megmutatta az énekesnő tökéletes combjait.

Péterffy Lili sem fukarkodott a virgácsaival: ugyan ő nem kapott olyan elegáns darabokat, mint Dóra, de végre ő is megmutatta, hogy tud nagyon dögös lenni.

Krasznai Tünde zöld ruhájától cseppet sem aléltunk el. Vajon tudatosan nem öltöztették fel szexisen az egykori pornóst, vagy volt, aki azt hitte, hogy ez a mell alatt bővülő, leginkáb egy kismamaruhára hajazó darab passzol majd a lányoz?

Batánovics Lili a múlt heti combvillantása után nem sokat mutatott magából, és jól is tette: a lánynak a térdig érő szoknyahossz a legelőnyösebb. A vastag aerobikos hajpántot azonban képtelenek vagyunk szeretni.

És most ti jöttök: Szerintetek ki volt a héten a legcsinosabb?

03

A kerek idomok győzelme az X-Faktorban

1 Komment

A héten is próbáltak kreatívkodni az X-Faktor stylistjai.

Krasznai Tünde buja, erotiikus külsejét ezúttal gondosan elrejtették egy fekete, nadrágos szett alá, előkerült egy furcsa tüll uszály, és a leginkább Danics Dórán megkedvelt óriási nyaklánc is. Tünde Pink egyik dalát énekelte, és valószínűleg az volt a cél, hogy punk istennőt csináljanak belőle, de a szexi lányhoz cseppet sem illet ez a szerkó.

Danics Dórán viszont jól állnak a vagány cuccok, passzolt a piros bőrruci is nagyon, de mostanáig azon gondolkozunk, vajon hol lőtték a stylistok a dallasos rojtos bőrdzsekit az énekesnőnek.

Péterffy Lili franciául dalolt, így törvényszerű volt, hogy klasszikus párizsi lánynak öltöztetik. Nagyjából sikerült is a dolog: Lili cuki volt az élénk színű, narancspiros ruhában, és láthatóan jól is érezte magán párizsi lányként. Kivételesen pedig még a dekoltázsát is megmutatta.

A három karcsú alakú sztárocska mellett üde színfolt Batánovics Lili. Minket biztosan nem érdekel, hogy ő husibb, mint a többiek, mert ez alkalommal ő volt a legszexibb. Az arany miniruha pont annyit mutatott, amennyit kellett, dekoltázsból és combokból egyránt, és látszott, hogy Lili is nagyon magabiztos ebben a szettben. A combvillantás talán némileg túlzás volt, de ezt leszámítva mi Lilinek adtuk a hét legdögösebb X-faktorosa címet.

Nektek melyik énekesnő szettje jön be legjobban?

20

Az egykori pornós a legdögösebb

0 Komment

Krasznai Tünde viszi a prímet az X-Faktor színpadán. Kétség sem férhet hozzá, hogy ő a show legszexibb része.

Az egyori pornós a második adásban is megmutatta, hogy nemcsak énekelni tud, de a stílusérzéke is kiváló. A vörös ruha arany kiegészítőkkel tökéletesen állt a 177 centis énekesnőn. Erotikus volt, ízéses és nagyon szexi!

A ruhaválasztás azonban nem mindenkinek sikerült ennyire jól. A Jennifer Anistonra tényleg hihetetlenül hajazó Eckert Anikó térdig érő csizmácskája és piros kisruhája leginkább középszerű volt - tíz éve valami ilyesmit választottunk volna egy gimis buliba Budapest külsvárosában.

Batánovics Lili hangját imádjuk, de nem ő a mezőny legvékonyabb énekese. Ezzel nincs is semmi gond, hiszen Lili dereka karcsú, felül és alul pedig roppant nőies. Ezerféle színnel és fazonnal ki lehet hangsúlyozni az előnyös részeket - a pöttyös azonban az utolsó lenne, amit a fiatal lánynak választottunk volna...

Hiába volt Tóth Gabi szerint roppant nőies Danics Dóra, szerintünk mellélőtt: egy 174 centis lány ne válasszon fodros bőrszoknyát, még akkor sem, ha majdnem olyan jó alakja van, mint Gisele Bündchennek. Ezt a stílust hagyjuk inkább meg a fiatal, piszkafa korosztálynak...