Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
06

Kínos göncben Harry exe

0 Komment

Mollie King kis híján hercegné lett, amikor pár hónapja elcsavarta Harry herceg fejét. A "kis híján" valószínűleg épp annyi, amennyi különbség van Mollie és ("majdnem" sógornője) Katalin hercegnő között. Mármint stílusban.

A szöszi dalos pacsirta nagy feltűnést keltett a földig érő, tűzpiros Louis Heal ruhájában a napokban egy díjátadón. De hiába volt szülinapja, akkor is kínosan nézzük végig a róla készült fotókat.

A ruhája konkrétan olyan, mint egy kínai piacon megvásárolt ócska menyecskeruha. Mollie esetében minden adott volt, hogy bombanőként tündököljön, mégsem sikerült neki. Ja, és ha a ruha nem lenne elég, ezt az eszeveszetten szőke hajat is nagyon unjuk már.

25

Bepisilt a brit celeb szoknyája

0 Komment

Szoknya elölről

29

2012 legcsúnyább sminkje

0 Komment

2012 végéig kellett várnunk arra, hogy megmutathassuk az év legrettenetesebb sztárcelebsminkjét, amelyet Helen Flanagan színésznő celebfruska követett el.

11

Jetinek öltözött az RTL Klub sztárja

1 Komment

Mádai Vivien műsorvezető egy jetikabáttal sokkolt. Pedig duci lánynak nem való az efféle...

01

Élvezed, ha bámulnak, Kimi?

4 Komment

Kim Kardashian kétségkívül dögös és nőies, és azt a vak is látja, hogy imádja a celeblétet. A barna popsikirálynő még kocsit venni is gálacuccban ugrik le, azt pedig természetesnek veszi, hogy a hímek kocsányon lógó szemekkel bámulják méretes hátsóját.