Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
15

Pamela Anderson most aztán megmutatja

0 Komment

Akiknek eddig kétségei voltak afelől, jól tette -e Pam, hogy levágatta ikonikus fürtjeit, azoknak a következő kép választ ad a kérdésre. Az egykori Baywatch lány szexibb, mint valaha, hajkorona ide vagy oda.

Különösen akkor, ha szőkén viseli tincseit. A barna nem az ő világa...

Nektek hogy tetszik Pam rövid hajjal?

28

Ő tényleg csak 17?

0 Komment

Hihetetlen, de igaz: Hailey Rhode Baldwin még csak 17 éves. De ki is ez a lány?

A színházi világ Oscarjának (jaj!) tartott Tony-gálát vasárnapról hétfőre tartották. A fotók alapján megállapítottuk, hogy még az A-listás sztárok sem fektetnek annyi energiát ebbe az eseménybe, amennyit a rommá fényképezett Oscarra. Elképesztően sok borzalmas ruhát gyűjtöttünk össze az elmúlt évekből - ezeket egyszerűen muszáj megmutatnunk. Szörnyülködés indul!

Jessica Chastain (2012) fájdalmas arca teljesen érthető: elég csak a mellkasára lapított melleire néznünk. Aúcs!

07

Cher macskanaciban sokkol

1 Komment

,,If I Could Turn Back Time" - énekelte Cher. De nem, nem tudja visszaforgatni az idő kerekét, még macskanaciban és neonszínben sem.

06

Kínos göncben Harry exe

0 Komment

Mollie King kis híján hercegné lett, amikor pár hónapja elcsavarta Harry herceg fejét. A "kis híján" valószínűleg épp annyi, amennyi különbség van Mollie és ("majdnem" sógornője) Katalin hercegnő között. Mármint stílusban.

A szöszi dalos pacsirta nagy feltűnést keltett a földig érő, tűzpiros Louis Heal ruhájában a napokban egy díjátadón. De hiába volt szülinapja, akkor is kínosan nézzük végig a róla készült fotókat.

A ruhája konkrétan olyan, mint egy kínai piacon megvásárolt ócska menyecskeruha. Mollie esetében minden adott volt, hogy bombanőként tündököljön, mégsem sikerült neki. Ja, és ha a ruha nem lenne elég, ezt az eszeveszetten szőke hajat is nagyon unjuk már.

«
12