Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
21

Ő lesz Mr. DiCaprio új nője? Csinos!

0 Komment

Miranda Kerrnek kétségkívül jól áll a szakítás. Vagy ez már az új szerelem jele?

A modell káprázatosan festett a minap David Koma 2014-es kollekciójának darabjaiban. Mirandának fantasztikusan áll a kék-fehér kombó, és a fehér, tűsarkú Christian Louboutin topánnál nem is választhatott volna jobbat. Imádtuk ezt a szettet!

A szépség nemrég jelentette be, hogy ő és férjura, Orlando Blomm házassága tönkrement, de máris arról pletykálnak, hogy a modell összeszűrte a levet Leonardo DiCaprióval. A feltételezés igaz is lehet, hiszen többször ebédeltek már együtt, Leo pedig rajon a Victoria's Secret egykori és jelenlegi angyalaiért. Miranda esetleg csak a kora miatt nem passzolhat a sztárhoz, hiszen az előző barátnői mind igencsak huszonévesek voltak...

16

Már nem prostis a combcsizma

0 Komment

A Micsoda nő! idején még úgy volt, hogy hosszú csizmát csak a rosszlányok hordanak. Azóta voltak halovány próbálkozásai, idén azonban már biztos: a combcsizmát nem sajátíthatják ki maguknak az utcalányok. Csakis a világsztárok.

Ha már Miranda Kerr és Kate Moss is ezt viseli, akkor hétszentség, hogy nagyon trendi ez a lábbeli. Arra azonban nem árt figyelni, hogy egy szempillantás alatt közönségessé teheti a megjelenést, ha nem a megfelelő színből és anyagból választjuk. Továbbá az sem mindegy, milyen combkörmérettel indulunk csizmanézőbe - a combcsima ugyanis szigorúan csak vékony, vagy legalábbis formás combokon mutat jól. Miniszoknyával, hosszú pulcsival tökéletes, de persze nadrághoz is viselhetjük.

Lássuk, hogyan hordják a világsztárok!

Rumer Willis lazán, visszafogottan:

Csak úgy, mint Kate Moss - ők a velúrra esküsznek.

Miley nem elégszik meg egy egyszerű darabbal:

Miranda Kerr persze stílusos darabot választ feket bőrből:

Rita Ora kisasszony pedig hófehéret:

És most ti jöttök: nektek bejön, vagy büntetnétek a combcsizmát?

01

Miranda Kerr mindent kipakolt

2 Komment

Kitett magáért az ausztrál szépség a párizsi divatheteken, és mindent megmutatott, amit csak lehetett.

18

Melltartó nélkül is angyali Miranda

0 Komment

Aki Manhattanben flangál, annak megvan az esélye, hogy elcsípje Miranda Kerrt, amint angyalruhában rója a bevásárlóutcákat.

Orlando Bloom neje csak felkapta ezt a pánt nélküli csipkecsodát, mindenféle flanc és melltartó nélkül. A szembejövő férfiak mondjuk örülhettek a szépség domborulatainak, és az alul áttetsző ruhakölteménynek.

Mi is szeretjük Miranda stílusát - mert az igenis stílus, ha valaki ki tud választani egy roppant csinos, szexi darabot, feldobja egy csepp piros rúzzsal, egy trendi táskával, néhány nagyon visszafogott ékszerrel és egy színben passzoló saruval. Ismét jól vizsgáztál, Miranda!

14

Magyar cuccban edzeget Miranda Kerr

2 Komment

Egyre több világsztár mutatkozik magyar tervező kreációjában. Legutóbb a világ egyik legkeresettebb modellje, Miranda Kerr pózolt egy csini Nanushka-sortban.

«
12