Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
23

Így vadult Szikora, így ragyogott Alföldi

0 Komment

Most hogy egy hete véget ért az X-Faktor, rádöbbentünk arra, milyen keveset is foglalkoztunk (értsd: semennyit) Lilun és Tóth Gabin, na meg a lányokon kívül bárki mással. Pedig érdemes szemezgetni kicsit a férfi mentorok ruhatárából is. Ők természetesen csak halovány kísérői lehettek Tóth Gabinak, aki hol királynőként állt a színpadra, hol akaratlan popsivillantásával hívta fel magára a figyelmet, de azért Szikora néhány kiegészítője vagy Alföldi arany zakója mellett nem mehetünk el szó nélkül. Összegyűjtöttük a legemlékezetesebb szetteket.

Ombre - vagy valami hasonló

Nem egyszer találkoztunk 2012-ben slágerré vált és a 2013-as évet is uraló színátmenetes anyagokkal a férfi mentorok ruhatárában. Akinek megtetszett a színszívott stílus, maga is elkészítheti, csupán egy színes póló és egy kis hipó kell hozzá. Az X-stylistok zakóval ajánlják.

24

Lilunak jól áll a piros - nincs vita!

1 Komment

Vannak dolgok, amelyekhez nem kell hozzáfűzni semmit. Ilyen a címben megfogalmazott kijelentés is.

A hosszú is gyönyörű.

A rövis is szexi.

Csak a haját vágatná már le végre!

10

Csupasz combok tömkelege az X-Faktorban

0 Komment

Az eheti döntőt leginkább a bugyiig felsliccelt estélyik jellemezték.

A szombati döntőben nemcsak Lilu viselt merészen felsliccelt ruhakölteményt. Danics Dóra ruháitól eddig nem voltunk elájulva, a héten mégis megkövetjük a szőke lányt, ugyanis végtelenül szexi volt a színpadon. A sárga ruha fantasztikusan állt Dórának, aki kétségkívül most volt a leggyönyörűbb.

A duettben pedig egy fekete, szintén merészen felsliccelt darabot viselt - ez a ruha is pompásan megmutatta az énekesnő tökéletes combjait.

Péterffy Lili sem fukarkodott a virgácsaival: ugyan ő nem kapott olyan elegáns darabokat, mint Dóra, de végre ő is megmutatta, hogy tud nagyon dögös lenni.

Krasznai Tünde zöld ruhájától cseppet sem aléltunk el. Vajon tudatosan nem öltöztették fel szexisen az egykori pornóst, vagy volt, aki azt hitte, hogy ez a mell alatt bővülő, leginkáb egy kismamaruhára hajazó darab passzol majd a lányoz?

Batánovics Lili a múlt heti combvillantása után nem sokat mutatott magából, és jól is tette: a lánynak a térdig érő szoknyahossz a legelőnyösebb. A vastag aerobikos hajpántot azonban képtelenek vagyunk szeretni.

És most ti jöttök: Szerintetek ki volt a héten a legcsinosabb?

Valamiért az X-Faktor stylistjai azt gondolják, hogy ami jól állt Ördög Nórán, azt Lilu is viseli majd. Csak éppen azt felejtették el, hogy amíg Nórába Náray Tamás bolondult bele, addig Lilu divatbolondnak tartja magát. Hogy ez mit jelent? Megmutatjuk.

5.

A popsivillantó szoknyácska mindig bevethető. Sajnos, egyszer sem nyerte el a tetszésünket, hiába kapott két esélyt. Olyan, mintha mind a ketten kinőtték volna, ráadásul széles, asszonyos csípőt csinál.

Ördög Nóra - Lilu: 0-0

04

Lilu bemacskásodott

0 Komment

Messze van még az Anne Hathaway-féle macskanőtől, de határozottan jót tett Lilunak a dögösödés, amelyben vasárnap este újabb szintet lépett.

«
12