Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jessica Alba kétségkívül az egyik legsikeresebb és legszebb nő Hollywoodban. A júniusi Forbes magazin is több oldalon keresztül foglalkozik Jessica cége, a The Honest Company 1 millárd dolláros cégével, a sztár vagyona pedig több, mint 200 millió dollára becsülhető. Szóval aki még pár éve azt hitte, hogy a színésznő nem több, mint egy átlagnál sokkal szebb és tökéletesebb testű hölgyemény, az nagyon tévedett - kevesen tudják ezt utána csinálni! Alba kisasszony a családi életét sem hanyagolja el, férjével és két kislányával rendszeresen mutatkoznak együtt. Ő pedig természetesen ilyenkor is gyönyörű.

Mint mindig, csinos, stílusos, laza, nőies.

Hát nem édesek?

01

Mamizokniban sokkol Lindsay

0 Komment

A 90 napos rehabilitáció teljesen taccsra vágta Lindsay Lohan ízlésvilágát. No nem mintha korábban stílusikon lett volna, de azért mégis...

10

Igénytelen lett Katie Holmes

0 Komment

Katie Holmes-nak jót tett a válás, hiszen azóta kivirágzott. De azért neki is vannak rossz pillanatai.

Persze nem kell a sarki boltba is kisestélyi és fullextrás smink, de azért ha az ember lánya hollywoodi világsztár, akkor illik picit jobban odafigyelnie magára. Katie szoknyája mintha kissé bő lenne, a felsőjénél pedig különbet találunk bármelyik budapesti turkálóban.

A szandálja láttán már egyenesen elakadt a szavunk. Ennyire azért ne élvezd a szingliséget, kedves Katie!