Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rihanna stílusa verhetetlen: többnyire meghökkentő, de legalább egyedi, fantáziadús. Ez a zöld otthonka azonban nem lett a kedvencünk. Hová tűnt Rihanna?

A fehér Chanel-loafer azért elég trendi, a zöld hátizsák különösen, az összhatás mégis nagyon nyanyásra sikeredett. Ja, a nyaklánc meg szimplán csak fura, és biztos elég kényelmetlen. 

A smink azért ütős, nincs a világon még egy nő, akinek ilyen jól áll a sötét rúzs!

Ha a combod nem olyan, mint Alessandra Ambrosiónak vagy Karlie Klossnak, akkor ne válassz feltétlenül fodros szoknyákat. Ez ugyanis erősít comb és popsitájon is, pláne, ha az ember lánya 45 éves és nőies formái vannak. Jennifer Lopez azért próbálkozik, és azt nem mondjuk, hogy szörnyű, hiszen ő semmiben sem szörnyű, mégsem előnyös neki ez a stílus. 

Ennél csak jobb szettekben láttuk mostanában a világsztárt. Hozzá nem passzol ez a babastílus, ezt nem ártana elfogadni.

Legalábbis abban a ruhában biztosan, amit a hétvégi Comic Com-on viselt. A vizes katású sötétkék ruha csak úgy tapad a színésznő elég formás idomaira:

Annak pedig külön örülünk, hogy a slicceléssel sem furkarkodott:

Dögös, nem igaz?

Természetesen ő az a nő, aki egy zsákban is szexi, rendőrnőként meg pláne. De nyugi, nem vált szakmát Jennifer Lopez, csak új filmet forgat, méghozzá ebben a cuccban:

Bár nem visel áttetsző estélyit vagy szupermini ruhát, de erre mondják, hogy van az a kisugárzás...

És hát a popsija így is viszi a prmíet.

Pár napja azonban egy ilyen cuccban mutatta meg magát a művésznő. A helyzet az, hogy az állatmintás cicanacit még neki sem tudjuk megbocsátani.

Tudjuk, tudjuk, állapotos nőről vagy jót, vagy semmit, de akkor sem mehetünk el Kim K legújabb szettje mellett szó nélkül. 

Szó sincs arról, hogy hófehéret ne vehetne fel az, aki nem csontkollekció, sőt, de így, ez a garbós fazon és a nagyon feszülős anyag csak még jobban kiemeli Kim idomait.

Mi valami kevésbé kényelmetlent is el tudnánk képzelni ebben a nyári hőségben.

És biztosan Kim is, mert volt idő, amikor eltalálta, milyen göncök állnak neki igazán jól. Bármi jobb lenne, mint a fenti American Apparel ruci.