Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
15

Dekoltázsban feszít a család kicsi kincse

0 Komment

A család kicsi kincséről ő ugrik be, igaz?

Pedig Abigail Breslin 7 év alatt sokat változott. Most így néz ki:

13

Így öltözz Tolvai Reninek JÓL!

1 Komment

Tegye fel a kezét, aki emlékszik arra, ki nyer a 2012-es VIVA Cometen?! Senki? Tegye fel a kezét, aki tudja, milyen formájúak Tolvai Reni mellei? Háhá!

Fel kell kötnie (vagy inkább le kell vennie!!!) a nadrágját annak, aki szeretne legalább akkora médiavisszhangot idén, mint az énekesnő, akinek átlátszó harisnyaruhája napokig téma volt. A ruhát Léber Barbara adta Renire, aki szerint az énekesnő ugyan nem egy modell alkat, de ahogy viseli a ruhát, az egyértelműen felülírja ezt a problémát. Aha...



Forrás

A színházi világ Oscarjának (jaj!) tartott Tony-gálát vasárnapról hétfőre tartották. A fotók alapján megállapítottuk, hogy még az A-listás sztárok sem fektetnek annyi energiát ebbe az eseménybe, amennyit a rommá fényképezett Oscarra. Elképesztően sok borzalmas ruhát gyűjtöttünk össze az elmúlt évekből - ezeket egyszerűen muszáj megmutatnunk. Szörnyülködés indul!

Jessica Chastain (2012) fájdalmas arca teljesen érthető: elég csak a mellkasára lapított melleire néznünk. Aúcs!

Az agyonfotózott és hírességektől hemzsegő cannes-i filmfesztiválon nemcsak a fiatal, hamvas bőrű, még feszes idomú sztárok rúghatnak labdába. Hála a tökéletes géneknek, van néhány olyan világsztár, aki ötven év fölött is ragyog a vörös szőnyegen.

08

Kitiltották a mellbimbókat a Grammyről

1 Komment

A mellbimbók, a kőművesdekoltázsok, az ágyékok és a legintimebb testrészek biztosan hiánycikk lesznek a Grammy-gála vörös szőnyegén. Az 55. díjátadót közvetítő CBS csatorna nyílt levélben tették közzé, milyen öltözködési szabályoknak kell megfelelnie annak, aki a Grammy-re öltözik.

Képek a 2012-es Grammy-gáláról

«
12