Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
15

Pamela Anderson most aztán megmutatja

0 Komment

Akiknek eddig kétségei voltak afelől, jól tette -e Pam, hogy levágatta ikonikus fürtjeit, azoknak a következő kép választ ad a kérdésre. Az egykori Baywatch lány szexibb, mint valaha, hajkorona ide vagy oda.

Különösen akkor, ha szőkén viseli tincseit. A barna nem az ő világa...

Nektek hogy tetszik Pam rövid hajjal?

11

Katie Holmes lábai tényleg jók

1 Komment

Kétségtelenül kivirult Tom Cruise exneje. Még az sem nagy tragédia, hogy mostanában hanyagolja a fodrászát.

A barna szépség a napokban a Good Morning America felvételére érkezett egy szemtelenül rövid szoknyában, mintás harisnyában és magassarkúban. A szettje nem volt szupertrendi vagy feltűnően stílusos, Katie mégis fantasztikusan nézett ki. Ennek oka pedig a hatalmas mosolya és a gyönyörű lábai voltak.

A sztármama igazán bájos volt, és még az sem zavart bennünket túlságosan, hogy a hajában előbukkant jónéhány ősz hajszál. Nyilván nem az ősz melír lesz 2014 trendje, de a színésznő haja még így is olyan dús és gyönyörű, hogy kit érdekelnek a kivillanó ezüstös hajszálak.

Mit is mondhatnánk - csak így tovább, Katie! Reméljük, hamarosan egy új lovag is bekúszik a képbe.

07

Így ombrézz a nyáron!

0 Komment

Tavaly azt hittük, csak egy múló divathóbort. Idén azonban bebizonyosodott, hogy az ombre stílus tovább lesz porondon, mint gondoltuk volna. Sőt, már régen nemcsak a fodrászoknak kötelező a színátmenetes hajfestés. Az ombre frizurától kezdve idén trendi az ombre körömlakkozás, rúzsozás, a ruhák és esküvői motívumok. Mutatjuk is!

A sztárok már évek óta áldoznak az ombre hajfestés oltárán. Sarah Jessica Parker már a Szex és New York idején is a napszítta tincsek híve volt, azóta pedig gyakolatilag egész Hollywood beállt a sorba. A francia eredető ombre szó árnyékolást jelent - mi csak színátmenetesnek hívjuk. Ha hajról van szó, a fő irányvonal az, hogy a sötétebb tövekből finom átmenettel haladunk a világos hajvégek felé, a lényeg pedig, hogy az egész természetes, napszítta hatást keltsen. És igen, ez majdnem olyan, mint a lenőtt haj - de mégsem ugyanaz.

Nekünk azért jobban bejönnek a fenti hajak, mint az, ahol nagyon szembeötlő a színváltás.

Vannak, akik fordítva készíttetik, és miért is ne, hiszen így is lehet remek a frizura.

Imádjuk az ombre körmöket is, itt a színeknek és a technikáknak csakis a fantáziánk szabhat határt.

Az ombre ajkak is hódítanak, általában kivülről befelé világosodik a rúzsok színe - de kísérletezni a színekkel és árnyalatokkal nagyon is ér!

Akik unják a vintage és a levendula motívumos lagzit, azoknak ezennel bemutatjuk az ombre dekort:

Végül ha ilyen menő az ombre festés minden módja, miért ne lenne trendi a gardróbunkban is ez a stílus? Arra azonban nem árt vigyázni, hogy ombréből is megárt a sok...

Ti próbáltátok már ezt a stílust?

08

Tóth Gabi banyafrizurája

6 Komment

A Megasztár egykori felfedezettje igazi kaméleon - rövid szőke helyett most már hosszú barna frizurát visel.